No to mnie uspokoiłaś, dziekujeMagda jeśli karmisz tylko piersią to nie za często, mój robi po 10 kup, starszy robił koło 15 stu, non stop jadł i robił kupy
reklama
kasiap3
Fanka BB :)
Oj mnie też przestraszył ilość kup. U nas około 10 dziennie jest. Starszy na mm robił jedną dziennie
U nas dziś piękne słoneczko! Ogarnę chałupie i lecimy na spacerek [emoji4][emoji4][emoji4]
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
U nas dziś piękne słoneczko! Ogarnę chałupie i lecimy na spacerek [emoji4][emoji4][emoji4]
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
SophieAnne25
A my czekamy na wypis. Stefcio przybrał od wczoraj 120g na samej piersi.
Napisane na LG-M320 w aplikacji Forum BabyBoom
karolyn1987
No to super wieściA my czekamy na wypis. Stefcio przybrał od wczoraj 120g na samej piersi.
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Sopek
Moderator
SophieAnne25 o rany to można aż tyle? był ważony na tej samej wadze? Mój dziennie prawie 30g przybiera więc gratuluje ja już nie mogę się doczekać zwałeczek, strasznie słodkie to jest u dzieci
Właśnie do mnie dotarło że w poniedziałek mały kończy miesiąc, nie do wiary kiedy to zleciało
Właśnie do mnie dotarło że w poniedziałek mały kończy miesiąc, nie do wiary kiedy to zleciało
Świetny wynik . My ważymy się jutro, bo to będzie 4 tygodnie po porodzieA my czekamy na wypis. Stefcio przybrał od wczoraj 120g na samej piersi.
karolyn1987
Byłam dziś podwójnym wozkiem na spacerze z chłopakami. Wreszcie Adaś spał bo cały dzień był hardcore :/
bejbi
hej mamusie
przede wszystkim gratuluję flamandka, Twój od urodzenia ma brwi! mojemu dopiero dziś wyszły rzęsy, a brwi nadal nie ma, hihi bardzo wyraźne dziecko
paulina też gratulacje
sophie i dla Ciebie
jesteś bardzo dzielna, pewnie uratowałaś swoje dziecko przed lekami, szybciej wrócił do normy po tym karmieniu, jednak wielki szacunek, że się zebrałaś na siłę
nie wiem co miałam napisać dużo musiałam nadrobić
colour też urodziłaś 6.11 przez cc
w epiklezie napisali u mojego synka powód cesarki - zamartwica w jamie macicy, dwa razy owinięty wokół szyi pępowiną, nie płakał od razu ponoć, choć mnie się wydawało, że go widzę i słyszę
choć to raczej nie możliwe przy ogólnym znieczuleniu
jak przysypiałam to usłyszałam od dr : niedogolona, te lampy nade mną takie mocne, miałam prześwity przez powieki, albo po prostu śniło mi się
o dziwo nie popękały mi sutki, karmię tylko piersią, nie przepajam, nie mam nawet na stanie butelki
hartowałam sobie piersi ręcznikiem po kąpieli (tak delikatnie przecierałam) myślałam, że to nic nie da, ale widać dało
tydzień temu była u nas położna, a wczoraj na patronażu dr, mam często układać małego na brzuszku, żeby się nie pojawiła przepuklina pępkowa
ciekawe kiedy przyjdzie inf. o pierwszym szczepieniu
ja będę szczepić podstawowymi nfzetowskimi, ale chciałabym rota wykupić, a nie zgłosiłam tego położnej ani lek.
M ma wolne do pon. włącznie, mam z nim wygodę, choć 2 dni temu przewiał się i dostał bolesne skurcze pleców, normalnie wyglądał gorzej niż ja w bólach porodowych
ale on mówi : my - jedno ciało - to ma
ale to nie było smieszne
acha ja już chustuję, kupiłam na allegro najzwyklejszą za 48 zł, przy Zosi miałam naramienną, była fajna do karmienia, układałam sobie puzzle a ona ciągnęła
ale teraz nigdzie takiej nie dostałam, a ją wydałam
w szkole rodzenia były dziewczyny co pokazywały jak się wiąże ten materiał
nie próbowałam z nimi
poszłam na żywioł
i to jest proste
środek z metką układa się wzdłuż brzucha
te boki co wiszą, zarzuca się do tyłu
i od tyłu do góry na ramię
ten z lewej na prawe ramie i ten z prawej na lewe ramię
wtedy biorę dziecko
wkładam w to na brzuchu
trochę dociągam
najpierw jeden i przekładam pod nóżką dziecka, po skosie
drugą symetrycznie
końcówki przekładam jak fartuszek
na tył i zawiązuję 2 razy
i tyle
maluszek jest tak lekki, że w ogóle go nie czuję
od 3 dni się tak w chuście werandujemy
żałuję, że nie zrobiłam sesji noworodkowej, u nas sąsiadka robi 12 zdjęć za 450 zł
takie w kapustce, stylizowane, ona mówi, że się robi jedynie do 2 tyg. dziecka
jesteście mega dziewczyny!!!
pozdrawiam, życzę zdrowia dla mam i maluszków
przede wszystkim gratuluję flamandka, Twój od urodzenia ma brwi! mojemu dopiero dziś wyszły rzęsy, a brwi nadal nie ma, hihi bardzo wyraźne dziecko
paulina też gratulacje
sophie i dla Ciebie
jesteś bardzo dzielna, pewnie uratowałaś swoje dziecko przed lekami, szybciej wrócił do normy po tym karmieniu, jednak wielki szacunek, że się zebrałaś na siłę
nie wiem co miałam napisać dużo musiałam nadrobić
colour też urodziłaś 6.11 przez cc
w epiklezie napisali u mojego synka powód cesarki - zamartwica w jamie macicy, dwa razy owinięty wokół szyi pępowiną, nie płakał od razu ponoć, choć mnie się wydawało, że go widzę i słyszę
choć to raczej nie możliwe przy ogólnym znieczuleniu
jak przysypiałam to usłyszałam od dr : niedogolona, te lampy nade mną takie mocne, miałam prześwity przez powieki, albo po prostu śniło mi się
o dziwo nie popękały mi sutki, karmię tylko piersią, nie przepajam, nie mam nawet na stanie butelki
hartowałam sobie piersi ręcznikiem po kąpieli (tak delikatnie przecierałam) myślałam, że to nic nie da, ale widać dało
tydzień temu była u nas położna, a wczoraj na patronażu dr, mam często układać małego na brzuszku, żeby się nie pojawiła przepuklina pępkowa
ciekawe kiedy przyjdzie inf. o pierwszym szczepieniu
ja będę szczepić podstawowymi nfzetowskimi, ale chciałabym rota wykupić, a nie zgłosiłam tego położnej ani lek.
M ma wolne do pon. włącznie, mam z nim wygodę, choć 2 dni temu przewiał się i dostał bolesne skurcze pleców, normalnie wyglądał gorzej niż ja w bólach porodowych
ale on mówi : my - jedno ciało - to ma
ale to nie było smieszne
acha ja już chustuję, kupiłam na allegro najzwyklejszą za 48 zł, przy Zosi miałam naramienną, była fajna do karmienia, układałam sobie puzzle a ona ciągnęła
ale teraz nigdzie takiej nie dostałam, a ją wydałam
w szkole rodzenia były dziewczyny co pokazywały jak się wiąże ten materiał
nie próbowałam z nimi
poszłam na żywioł
i to jest proste
środek z metką układa się wzdłuż brzucha
te boki co wiszą, zarzuca się do tyłu
i od tyłu do góry na ramię
ten z lewej na prawe ramie i ten z prawej na lewe ramię
wtedy biorę dziecko
wkładam w to na brzuchu
trochę dociągam
najpierw jeden i przekładam pod nóżką dziecka, po skosie
drugą symetrycznie
końcówki przekładam jak fartuszek
na tył i zawiązuję 2 razy
i tyle
maluszek jest tak lekki, że w ogóle go nie czuję
od 3 dni się tak w chuście werandujemy
żałuję, że nie zrobiłam sesji noworodkowej, u nas sąsiadka robi 12 zdjęć za 450 zł
takie w kapustce, stylizowane, ona mówi, że się robi jedynie do 2 tyg. dziecka
jesteście mega dziewczyny!!!
pozdrawiam, życzę zdrowia dla mam i maluszków
karolyn1987
To co dziewczyny? Już wszystkie rozpakowane?
reklama
Paulinaa25
Dziewczyny jakie jecie warzywa? Tak na kromkę na przykład? Ogórek, papryka, rzodkiewka, oliwki - jadlyscie Już?