reklama
bejbi
Fanka BB :)
Paulinaa25
Bejbi- OGROMNE gratulacje! :* najważniejsze, że wszystko dobrze się skończyło i Witus jest już na świecie! Super
Ja dalej w dwupaku. Już po terminie.nic mnie nie bierze
Ja dalej w dwupaku. Już po terminie.nic mnie nie bierze
Bejbi, gratulacje Ślicznego masz synka
A ja w dwupaku chociaż od soboty skurczy coraz więcej, bóle jak przed okresem, czop odchodzi i tak czekam i czekam. W czwartek mija termin z usg i idę na ktg, zobaczyny Może coś wcześniej ruszy
A ja w dwupaku chociaż od soboty skurczy coraz więcej, bóle jak przed okresem, czop odchodzi i tak czekam i czekam. W czwartek mija termin z usg i idę na ktg, zobaczyny Może coś wcześniej ruszy
karolyn1987
bejbi super ze wszystko się dobrze skończyło mój był raz owinięty pępowiną i tetno też spadało przy skurczach ale udało się naturalnie
Wituś zaplątany był pępowinom siedział po prawej stronie brzucha i nic nie schodził, tętno dziecka zaczęło wartość, miałam pełne rozwarcie
doktorowa całą rękę wkładają mi w krocze, próbowała go doprowadzić, mnie kazała przenosić się z boku lewego na prawy i nabierać, s kurcze miałam krótkie na pęcherz nabierają ce
współpracowała jak mogłam. Nie dało się. Lekarz zapytał się żartobliwie Czy daruję to Witusiowi? A ja jak zobaczyłam go to od razu pokochałam, jest wspaniały
Na razie nie jest ze mną w sali, a ja słaba. Jutro chyba dadzą nam dzieci dopiero, to dole zdjęcie
Szczere gratulacje dla Ciebie i synka.
Najważniejsze , że wszystko się skończyło dobrze.
A tak na marginesie czy na usg widać, że dzieci jest owinięte pepowina czy tylko na KTG to widać po zapisach?
karolyn1987
Szczere gratulacje dla Ciebie i synka.
Najważniejsze , że wszystko się skończyło dobrze.
A tak na marginesie czy na usg widać, że dzieci jest owinięte pepowina czy tylko na KTG to widać po zapisach?
wydaje mi się, że nie widać na usg, na ktg widać spadki tętna np przy skurczach
reklama
kasiap3
My też już po wszystkim [emoji4] wody puściły o 0.40, w szpitalu byliśmy po 1. Nie było żadnych skurczy więc o 10 podłączył mi o ksytocyne a o 12 urodził się Milosz. Czujemy się dobrze choć wiadomo, tam na dole boli bardzo. Oby jak najszybciej nabrać sił i do domku [emoji4] gratuluję pozostałym mama a za resztę brzuchotem trzymam mocno kciuki.
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom