reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Ja dzisiaj przed 3 się obudziłam , poszłam standardowo siku i ... robiłam ćwiczenia rozciągające bo plecy mnie strasznie bolały:oops: i powiem Wam , że nawet po tych wygibasach przeszedł ból:p

Jeszcze chwilka, jeszcze kilka dni i położymy się jak chcemy, noce może prześpimy a co najważniejsze będziemy już mieć przy sobie Powody naszych stękań:tak:

reklama
Karolyn, co ile przystawiasz młodego do piersi? Swoich chłopaków nie karmiłam i jestem zielona. Dziewczyny jeszcze trochę i będzie dobrze, ja od 3 dni gotuje , wczoraj zrobiłam Królewca, mimo ze trochę po tej cesarce boli jest o wiele lepiej. Nasza Pucia ma dzisiaj 6 dni

Nasz bobas

Załączniki

• IMG_2616.JPG
    IMG_2616.JPG
    848,2 KB · Wyświetleń: 161
Karolyn, co ile przystawiasz młodego do piersi? Swoich chłopaków nie karmiłam i jestem zielona. Dziewczyny jeszcze trochę i będzie dobrze, ja od 3 dni gotuje , wczoraj zrobiłam Królewca, mimo ze trochę po tej cesarce boli jest o wiele lepiej. Nasza Pucia ma dzisiaj 6 dni

ja przykładam co 2,5 -3 h (od rozpoczęcia karmienia) chyba, że ewidentnie widzę i słyszę, że mały jest głodny to czasem częściej. Nie jestem za wiszeniem na cycku i jeśli dziecko ma przynajmniej 3 kg to po pierwszych dniach wiszenia na piersi (2,3 dni od porodu) spokojnie może wytrzymać takie przerwy :)

Hej dziewczyny. No ja spie miedzy karmieniami. Teraz mam wlasnie karmienie. Wszyscy jeszcze śpią. Potem będziecie narzekac ze noworodek was budzi i tak zle i tak nie dobrze ;P

Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom
Serio wolę to budzenie niż bezproduktywne łażenie po domu. Nie znoszę bezczynności. Przy córce nie narzekałam. Ona była złotym dzieckiem, jadła na początku o 22 potem o 1 i o 4. Było lato, o 4 wschodziło słońce więc często już nie zasypiała nawet do 7. Wtedy po prostu robiłam sobie drzemkę razem z nią. Na początku spałam też raz w ciągu dnia razem z małą. Obiad robiłam jak spała albo jak mąż wrócił z pracy, czasem mama coś mi przywiozła. No i byłam z pewnością mniej zmęczona niż teraz.

Idę po kawę albo 3, jakoś trzeba przetrwać kolejny dzień [emoji6]

Jejku Magda jaki słodziak do schrupania [emoji16]

Napisane na LG-M320 w aplikacji Forum BabyBoom

witam i ja - tyle, że nie w środku nocy, chociaż uwierzcie - też nie mogłam spać :/ miałam tak bolesne skurcze łydek, ze myślałam że się wykończę. Nie wiem od czego to zależy, bo cały czas łykam aspargin i jest ok przez dajmy na to 3 tyg, aż jednej nocy bach!Boli jak cholera.
Dzisiaj planuję długi spacer - może to coś przyspieszy. Wszelkie skurcze brzucha ustały....za to ciągnie mnie w pachwinach i oczywiśćie wieczorem wszystko boli: krok, kość ogonowa, nawet kolana :/

reklama
Magda Kruszyna jest cudna pozostale szczesliweMamuski tez niech wrzuca zdjecia
Moje plamienia sie uspokoily. Jeszcze jakies lekkie zabarwienia mam ale lekarka mowila ze to normalne po badaniu. Tym sposobem nie odwiedzilam w tym roku zadnego grobu ale nadrobie jak mi sie juz przekreci na 37 tydzien bede juz spokojniejsza a tak to leze i odpoczywam

Do góry