Na to wyglądaCzyli to mój M jest bardziej spiety końcówką ciąży niż ja sama
Moj M tylko zapytał czy Tomcio w brzuchu nie zmarznie - bo oczywiście nie dopinam się w żadną kurtkę na brzuchu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na to wyglądaCzyli to mój M jest bardziej spiety końcówką ciąży niż ja sama
Na to wygląda
Moj M tylko zapytał czy Tomcio w brzuchu nie zmarznie - bo oczywiście nie dopinam się w żadną kurtkę na brzuchu
Na to wygląda
Witaj w klubie! Ja też zaliczyłam siusiu i też już nie mogę spać... :-/ do rana to chyba cały internet już przejrzę :-)U nas też będzie Tomek
Kolejna z tych nocy kiedy budze się na siku i jak wracam do łóżka zaczynam myśleć zamiast isc spać i tak to się kończy, że już 40 minut nie śpię
Jeszcze mi niedobrze się zrobiło, ale to raczej z głodu
To od razu rób płukankę do gardła - woda, sól i woda utleniona. Proporcje to robie na oko, ale w sieci na pewno znajdziesz! Płucz co godzine - dwie, a nie jak piszą cztery razy dziennie. Do tego mleko z czosnkiem i miodem i troszkę masełka, bo po soli gardło jest bardziej wysuszone i trzeba nawilżać. Także duzo wody w ciągu dnia małymi łyczkami. Dwa tygodnie temu też mnie złapało, ale mi z gardła od razu też na zatoki idzie, żeby było śmieszniej. Ale kilka dni i po chorobie!Witaj w klubie! Ja też zaliczyłam siusiu i też już nie mogę spać... :-/ do rana to chyba cały internet już przejrzę :-)
Najgorsze jest to że obudziłam się z mega bólem gardła... Tego jeszcze brakowało żebym na końcówce się rozchorowała :-( znacie jakieś sprawdzone sposoby na szybkie dojście do siebie?
Też chodziłam z brzuchem na wierzchu, bo w żadną kurtkę się nie mieściłam i mój M pytał czy oby na pewno Mały się nie przeziębi :-) co by to było jakbyśmy miały termin na grudzień /styczeń? :-)