reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Tak, bo moje dzieci są urodzone przez cc, tu nikt nie dopuści do sn po 2 cesarkach
Też bede miała cc :) na kiedy masz ustalony termin cc? ;)

Co do grupy na fb to jest ich wiele. Sama dołączyłam do dużo grup związanych z ciążą. I tam niektóre kobiety w ciazy lub po ciąży odezwały się do mnie: ) Z niekyorymi mam kontakt: )

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dołączyłam do tej gr, która była tutaj pierwotnie na bb. Cesarkę mam mieć 09.11, ale wyjdzie w praniu. Mam już skurcze, nawet mocne kilka razy dziennie i to nie BH, wiec myśle ze nie dotrwam do tego terminu. Dzisiaj skończyłam 34 t, wiec nospe i magnez łykam jeszcze 2 tygodnie i niech się dzieje wola nieba :)

Ja się dołączyłam do tej grupy, ale tam się nie za wiele dzieje :)
To prawda. Prawie nikt się nie udziela, a jeśli już to i odzew jakiś marny :( szkoda, bo wiem z doświadczenia, że taka grupa to może być super sprawa :) Już Wam pisałam, że mamy ciągły kontakt z dziewczynami od przeszło 2,5roku. Piszemy ze sobą o wszystkim, wysyłamy sobie kartki itp. Śmiejemy się że wiemy o sobie więcej niż połowa rodziny i znajomych :p

To prawda. Prawie nikt się nie udziela, a jeśli już to i odzew jakiś marny :( szkoda, bo wiem z doświadczenia, że taka grupa to może być super sprawa :) Już Wam pisałam, że mamy ciągły kontakt z dziewczynami od przeszło 2,5roku. Piszemy ze sobą o wszystkim, wysyłamy sobie kartki itp. Śmiejemy się że wiemy o sobie więcej niż połowa rodziny i znajomych :p
Ja właśnie dlatego tam dołączyłam, bo myślałam ze będzie bardziej prywatnie i bardziej towarzysko :) bo tu każdy może nas podczytywać

miałam wizytę: i okazało się, że najprawdopodobniej mój "Misiek" zrobił fikołka i znowu siedzi, moja gin od razu gotowa na cesarkę, ale kurcze...mamy Go za tydzień jeszcze podejrzeć
ja mam tyle rozstępów na brzuchu, że strach jeszcze ciąć tą skórę, bo z gojeniem będzie ciężko
na szczęście, jakby co mogę spróbować wpierw siłami natury
ale dżez nie spodziewałam się takiego obrotu sprawy:szok:

tak się przeforsowałam dziś, że dostałam porządnych bóli, już M nastraszyłam, że jutro mogę urodzić
gdzieś ciągle myślę, że piątek to będzie poród, a jutro piątek:szok:

a gdzie tam pakowanie...we wtorek zamawialiśmy z M piżamki, klapki, wkłady, czapeczki, szczoteczki, śpiworki, M dostał wiadomości, że coś tam już można odebrać, od teściów (bo M wszystko wysyła na adres swoich rodziców):errr:
aż bałam się tej wizyty, ale jak tylko poszłam to okazało się, że wszystko trzyma, szyjka twarda, mam jeszcze tydzień brać luteinę, i mogę zaczynać masaże krocza z M:-) :)

też nie mogę w to uwierzyć, że jeszcze tylko miesiąc:rolleyes2:

z kim będziecie rodziły?

Bejbi ja synka rodziłam z mężem, przy partych stał koło mojej głowy i miał zakaz patrzenia " tam", córkę sama bo mąż musiał zostać z dzieckiem w domu i teraz też będę sama.. ale numer Ci synuś wywinął:rolleyes2: ciekawe czy jeszcze się obróci:blink: ja bym się bała rodzić naturalnie gdyby nie był główka w dół..

reklama
ja raczej będę rodzic z mamą, Mąż zostaje z małym. Ostatnio było tak, że mąż byl przy 1 fazie porodu a przy drugiej mama. Teraz niestety tak nie może być :) chociaz ostatnio mój maż przebąkuje ze on pojedzie do szpitala a wyjdzie tylko na parte a mama zostanie z małym. Zobaczymy :)

Do góry