Cześć dziewczyny! Ja jestem tu " nowa" mam nadzieję że chętnie mnie przyjmiecie nie dawno zrobiłam test i wyszły wyraźne dwie kreseczki z moich wyliczeń wychodzi ze to 7 tydzień, mieszkam w norwegii więc do lekarza nawet nie mam co iść narazie bo i tak mi nic nie powie to będzie nasze drugie dzieciątko mamy już córeczkę prawie 5letnia.
reklama
Cześć dziewczyny! Ja jestem tu " nowa" mam nadzieję że chętnie mnie przyjmiecie nie dawno zrobiłam test i wyszły wyraźne dwie kreseczki z moich wyliczeń wychodzi ze to 7 tydzień, mieszkam w norwegii więc do lekarza nawet nie mam co iść narazie bo i tak mi nic nie powie to będzie nasze drugie dzieciątko mamy już córeczkę prawie 5letnia.
Cześć Dżasta witaj, witaj
Bezkonserwantow
Fanka BB :)
Dziewczyny jak tam Wasze samopoczucie? Bo ja czuję się fatalnie, non stop mam mdłości nie poranne lecz całodzienne i już nie wiem jak sibie z tym radzić nie mam na nic siły eh. W pierwszej ciąży czułam się świetnie, praktycznie żadnych mdłości ani wymiotów, a teraz ..... masakra
Karolka2106
Carmen24
Ja tez ma.male cyckiJa dziewczyny tez mam bóle krzyża myślałam ze to tylko ja bo mam problemy z kręgosłupem i często mnie boli nawet jak nie byłam w ciazy aż sie boje co bedzie pózniej ! Tak samo odczuwam kłucie albo poli mnie podbrzusze ale jest juz lepiej niż w weekend. Ciagle nie mam apetytu i zmuszam sie żeby jeść.
Najgorsze dla mnie to ze utknęłam w Londynie na dłużej dopiero w drugim trymestrze miałam moge przylecieć do polski a dostałam na Wielkanoc dwa tygodnie wolnego !!- maz w Polsce na dodatek wysłali go na kurs 3 miesięczny porażka jakaś nawet nie chce o tym myślec wogole żeby jakieś depresji nie dostać.
Cycek tez mnie pobolewal wczoraj lewy ale narazie nie czuje wielkiej zmiany może dlatego ze ogólnie da malutkie hahaha
Całuje wszystkie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mam nadzieje,ze przy armieniu sie powieksza i takie zostana [emoji1]
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Carmen24
WitamDziewczyny jak tam Wasze samopoczucie? Bo ja czuję się fatalnie, non stop mam mdłości nie poranne lecz całodzienne i już nie wiem jak sibie z tym radzić nie mam na nic siły eh. W pierwszej ciąży czułam się świetnie, praktycznie żadnych mdłości ani wymiotów, a teraz ..... masakra
Jak widac na ciaze nie ma reguly
Ja.w tej "jeszcze " czuje sie dobrze i mam nadzieje ze tak zostanie bo pierwsza była tragiczna
Carmen24
A tak w ogole to od wczoraj zacina sie ta kurew.....ska aplikacja [emoji33]
Carmen24
Pisze cos i w ogole slowa mi wcina [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]
reklama
Majeczka85
Ja mialam najgorzej pierwsze 2 tyg po owulacji. Nie wiem czy to dlatego ze mialam cykl stymylowany czy podświadomie wiedzialam ze bede w ciazy. Teraz jest ok lekkie bole piersi i mdlosci rzadk. Za to plecy dzis daja do wiwatu