reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Hej dziewczyny. Z chęcią się dołączę do listopadowek. Jestem w 5 tyg. Mam 2.5 letniego synka.
Na fb tez jest grupa listopadowych mam:
Listopadowe Mamy 2017

https://m.facebook.com/groups/351064331956561?view=info&refid=18&ref=m_notif&notif_t=group_activity
Witaj[emoji258] tez mam prawie 2.5 letniego synka [emoji7] z października jest

0mlp3eea9ecaa9e9.png

reklama
Witam się póki co bardzo nieśmiało :) robiłam dzisiaj test i wyszedł pozytywny. Jak się uda to po raz drugi będę małą listopadowego dzieciaczka. Pierwsza córka jest z listopada 2013.
W czwartek mam wizytę, ale póki co czuje się super, bez żadnych objawów,
Nie wiem czy uda mi się przeczytać Wasze poprzednie posty, ale postaram się być teraz na bieżąco

Miłego dnia! :D
Witaj[emoji258]

0mlp3eea9ecaa9e9.png

@ula21, teraz tak czytam w googlach, ze nie ma badan naukowych potwierdzających szkodliwość USG na płód, ale z drugiej strony przez wiele lat nie mieli badań dotyczących szkodliwości rentgena w ciazy, a teraz wszyscy wiemy, ze jest szkodliwe, wiec w zasadzie to tez nie wiadomo moze jak z tym USG?
Ale tez ile kobiet ma czasem po kilkanascie USG w ciazy i rodzą normalne, zdrowe dzieci..

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Z pierwszych dzieckiem mailam co miesiąc . I wszystko ok [emoji4]

0mlp3eea9ecaa9e9.png

Cześć dziewczyny! Ja jestem tu " nowa" mam nadzieję że chętnie mnie przyjmiecie nie dawno zrobiłam test i wyszły wyraźne dwie kreseczki z moich wyliczeń wychodzi ze to 7 tydzień, mieszkam w norwegii więc do lekarza nawet nie mam co iść narazie bo i tak mi nic nie powie to będzie nasze drugie dzieciątko mamy już córeczkę prawie 5letnia.
Witaj [emoji258]

0mlp3eea9ecaa9e9.png

Czy Wy też tak strasznie się denerwowałyście przed wizytą u lekarza? To moja pierwsza ciąża i panicznie boję się, że coś będzie nie tak :( robiłam już 3testy i każdy był pozytywny, ale druga kreska wciąż jest dużo jaśniejsza, chociaż próbuje to zwalić na fakt, iż dzisiaj mija dopiero 30dc. Przepraszam, że Tak Wam się żale, ale nie mam z kim pogadać, bo Mój jest teraz w delegacji, a wizyte u gina mam dopiero 23.03 i chyba oszaleje do tego czasu.

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czy Wy też tak strasznie się denerwowałyście przed wizytą u lekarza? To moja pierwsza ciąża i panicznie boję się, że coś będzie nie tak :( robiłam już 3testy i każdy był pozytywny, ale druga kreska wciąż jest dużo jaśniejsza, chociaż próbuje to zwalić na fakt, iż dzisiaj mija dopiero 30dc. Przepraszam, że Tak Wam się żale, ale nie mam z kim pogadać, bo Mój jest teraz w delegacji, a wizyte u gina mam dopiero 23.03 i chyba oszaleje do tego czasu.

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

Tez sie stresowałam, baaardzo. Ja to wogole jestem panikara - OKROPNA PANIKARA... wogole to panicznie boje sie bólu.... nie wiem jak ja chce rodzic... pora chyba zacząć to leczyć.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry