reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Cześć laski,
Zjadłam właśnie pierogi ruskie i z kapustą i grzybami. Znalazł się tam jeden z serem i mnie odrzuciło od słodkiego :)
W ciąży z córką dopiero od 20 tyg miałam chcice na słodkie.
W ciąży z synkiem, która poroniłam odrazu słodkie.
Wiem, że za wcześnie na takie pytania, ale macie już jakieś przeczucia co do płci?
Ależ mi się spać chce. Jutro wizyta u ginekologa i zastanawiam się czy nie iść na L4. Pracuje trochę fizycznie, bo codziennie dzwigam, nosze po kilka tomów akt. No i praca 8h przy komputerze.
Dziś na sali rozpraw myślałam, że umrę. Ja tak chyba nie dam rady :(

Cześć laski,
Zjadłam właśnie pierogi ruskie i z kapustą i grzybami. Znalazł się tam jeden z serem i mnie odrzuciło od słodkiego :)
Wiem, że za wcześnie na takie pytania, ale macie już jakieś przeczucia co do płci?
Ależ mi się spać chce. Jutro wizyta u ginekologa i zastanawiam się czy nie iść na L4. Pracuje trochę fizycznie, bo codziennie dzwigam, nosze po kilka tomów akt. No i praca 8h przy komputerze.
To widzę, że mamy te same smaki. Ja qczoraj gotowałam kiszoną kapuste zasmażaną a dzis robilam ruskie. Z tym, ze teraz się polozylam bo mi niedobrze i nie wiem czy cos przełknę. Pomagają mi o dziwo kwasne rzeczy typu sok pomaranczony i kiszonki.

@Aniaa81 weszlam i wychodzi mi 5 t 1dn :) faktycznie fajna stronka :) chyba najlepszy kalkulator jaki znalazłam w necie :)

Trochę sie zmartwilam bo zrobiłam sobie tak ciekawości test żeby zobaczyć czy kreska już tydzień po spodziewanej @ jest mocna a tu bladzioch... :( Ehh i znów wariuje :(
Nie wariuj!! Najważniejsze że jest!!![emoji7]

0mlp3eea9ecaa9e9.png

Cześć laski,
ja przeczucia nie mam co do płci. W ciąży z córką byłam pewna, że to syn aż lekarz powiedział, że 100% córka. Fajnie jakby miała siostrę, ale niech będzie co ma być.

Carmen24 ja mam małe, a po skończonym karmieniu są jeszcze mniejsze :p i obwisłe i bleeee po kolejnym chyba znikną lub zostaną puste worki

siedzę pod gabinetem i mam stresa

mnie też piersi bolą, plus krzyż, plus mega senność i czasem wieczorne mdłości

Hej. Od którego tygodnia zaczęły Wam się mdłości?
U mnie wychodzi 5 tc I póki co bez mdłości. Mam tylko bol głowy i ucisk w klatce piersiowej

Cześć laski,
Ja też dziś ruskie jadłam haha, mamusia nie dawno była u nas odwiedzinach i zamrozić a pierożki i dziś były jak znalazł :):)

Ja znowu jem wszystko jak leci, moj M sie smieje, ze wiecej od niego juz zjadam :D ale najbardziej mnie do slodkiego ciągnie, gdzie przed ciążą rzadko kiedy jadłam. Chyba najbardziej pierwszym objawem ciąży u mnie bylo właśnie zjedzenie szarlotki i poprawienie gorącą czekoladą z syropem kokosowym i bitą śmietaną, normalnie bym rzygnęła z przeslodzenia.
Na to w poprzedniej ciąży ktorą stracilam, odrzucalo mnie od wszystkiego, na słodycze i mieso nie moglam patrzeć, do jedzenia sie zmuszałam.

Mi tata powiedział ze kiedys mu sie przyśniło, ze bede miec córkę, no ciekawe czy sie sprawdzi, ja tez mam takie tlące przeczucie ze będzie dziewczynka. No chyba ze bliźniaki :D :D

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja też mam przeczucie ze to będzie druga córeczka. W pierwszej ciąży też tak miałam i się sprawdziło ale chciałabym też zobaczyć jak to jest być mama synka

Do góry