karolyn1987
Fanka BB :)
teraz mam 33+2 więc w poniedziałek, wtorek (jeszcze nie wiem kiedy wizyta) mam powiedzieć 33 czy 34 ? nawet jak mi polozna na pomiarach wpisała 32+3 to gin mi poprawił na 32 w karcie ciąży
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dobrze, byłoby, żeby M teraz pomógł nieść ten ciężar...ale kto jak kto?wiadomo jesteśmy twarde babki damy radę!
ten ojciec Elia wspaniały, trochę mi papieża Franciszka ze sposobu mówienia przypomina, tak spokój, łagodność,miłość w głosie
i od razu zaczął mówić nt. którego myślałam: że chciałabym być piękna, czuć się piękna
A on zadał nam pytanie, Czy wiecie jaka jest najpiękniejsza rzecz na świecie?
warto naprawdę warto pomodlić się razem z Nim i posłuchać o Jego cierpieniu, a także tego co chce nam powiedzieć w naszych zmaganiach życia codziennego
Dopiero się obudziłam, jak wróciłam to się taka śpiąca poczułam, ale zaraz zbieram się na tańce z Agatką, instruktor jest tak przejęty, że jak mu się coś nie podoba to każe przychodzić na dodatkowe lekcje w opłacie stałej, no świr...ale pozytywnie zakręcony
Gdzie chodzisz do ginekologa?U mnie na szczęście przy każdej wizycie to ginekolożka sama sprawdza, w którym tygodniu ciąży jestem i zapisuje, ale nigdy nie z taką dokładnością typu 32+3, tylko raczej 32, 33 itd. Ja dziś rozpoczęłam 33 tydzień (chociaż raz liczę od niedzieli, a raz od wtorku - bo różnie mi na USG wychodzi), ale mniej więcej dziś wkraczam w 33 tydzień
co do przeziębienia to bardzo współczuję. Ja to jestem z tych, że męczy mnie po tydzień, dwa i musi samo minąć :/ zawsze ratuję się inhalacjami - może to przyniesie Ci ulgę. Poza tym domowe sposoby: syrop z cebuli, herbata z sokiem i miodem, płukanie gardła