reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Dziewczyny utworzę grupę na fb - nie zamkniętą tylko tajną - dzięki temu nikt nie będzie miał dostępu czy wglądu do naszych postów. Bezpieczniej się nie da :)
Podajcie mi swoje nicki/imiona nazwiska, abym mogła dodać Was do grupy, bo przy grupie tajnej nie ma możliwości wyszukania jej na fb, tylko trzeba być dodanym przez jej członków.

p.s. mi dzisiaj od rana brzuch twardnieje i jakby "się stawiał". Pochodziłam chwilę i miałam już dosyć. Może pogoda też robi swoje

reklama
Izabella jesteś wytrwała, bo długo wytrzymałaś w pracy, mnie jest ciągle tak głupio, że nie pracuje, a dom zaniedbany

ten lek na żylaki to Phlebodia Diosmina 600mg, żadko biorę, ale jak boli (zazwyczaj w nocy) to wtedy biorę

zaraz zabieram się za szukanie brakujących rzeczy dla mnie i dziecka
a będziecie rodzić w swoich piżamach?

Paulinaa25 : wysłałam Ci na priv mój profil na fb :)
Ja niedawno wróciłam do Krakowa. Jestem tak niewyspana,ze masakra. Podróż autem była tak niewygodna że masakra. Bolało mnie po bokach. Ale fajnie było odwiedzić teściów. :)

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Paulinaa25 : wysłałam Ci na priv mój profil na fb :)
Ja niedawno wróciłam do Krakowa. Jestem tak niewyspana,ze masakra. Podróż autem była tak niewygodna że masakra. Bolało mnie po bokach. Ale fajnie było odwiedzić teściów. :)

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

tak, widziałam :) może jeszcze któraś mamusia chętna? :)

reklama
Do góry