reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Karolyn, wg suwaczka zaczął się 34 tydzień :)

Ja już powolutku zaczynam mieć dość ciąży, a mam przed sobą więcej niż większość z Was, bo mam termin na samą końcówkę listopada... Jak to przetrwać :(((

tak ale u mnie ginekolog mówi ze liczy się tygodnie które są skończone. Zresztą wg tego co mówisz pierwszy mój poród był w 40 tyg 6 dniu (czyli niby 41 tydz) a na wypisie miałam, że dziecko urodzone w 40 tyg ciąży

pingwinek, a który to tydzień u ciebie?

Pierwszy wazyl 3770g ale wtedy nikt mi nie mówił w trakcie ciąży o wadze w poszczególnych tygodniach. Tylko na tych usg co są trzy

Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom

dobrze, byłoby, żeby M teraz pomógł nieść ten ciężar...ale kto jak kto?wiadomo jesteśmy twarde babki damy radę!

ten ojciec Elia wspaniały, trochę mi papieża Franciszka ze sposobu mówienia przypomina, tak spokój, łagodność,miłość w głosie
i od razu zaczął mówić nt. którego myślałam: że chciałabym być piękna, czuć się piękna
A on zadał nam pytanie, Czy wiecie jaka jest najpiękniejsza rzecz na świecie?
warto naprawdę warto pomodlić się razem z Nim i posłuchać o Jego cierpieniu, a także tego co chce nam powiedzieć w naszych zmaganiach życia codziennego

Dopiero się obudziłam, jak wróciłam to się taka śpiąca poczułam, ale zaraz zbieram się na tańce z Agatką, instruktor jest tak przejęty, że jak mu się coś nie podoba to każe przychodzić na dodatkowe lekcje w opłacie stałej, no świr...ale pozytywnie zakręcony

Karolyn, ja liczę dokładnie tak samo - lekarzom podajemy skończone tygodnie, ale Ty mając skończony 33 napisałaś, że go zaczęłaś, a Tobie już się "nabija" kolejny tydzień, 34, bo za kilka dni znów ten tydzień będzie skończony i zaczniesz kolejny. Ja mam teraz skończonych 29 tygodni, ale jestem w 30 tygodniu, który pojutrze będzie już skończonym 30 tygodniem i zacznę kolejny - 31. Ale na wizycie w poniedziałek powiem nie że jestem w 31, bo on dopiero się zacznie, tylko że mam skończone 30 tygodni :) Tak to zawsze liczyłam :)

reklama
Do góry