reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

No zdaje mi się ze zaczęłyśmy wyglądać niewizytowo. Wczoraj czekałam na ławce przed Wc w galerii na męża i podszedł do mnie facet mówiąc ze wysłała go żona i czy źle się czuje, powiedziałam ze ja tak po prostu beznadziejnie wyglądam heh. Brzuch tez mam ogromny, zaczyna mi być głupio jak się wszyscy gapia. Dobrze Bejbi, ze przeszło. Moja mała była ułożona poprzecznie, obróciła się w tym tyg głowa w dół, ale lekarz mówi ze do 34 mogą fikać jak chcą.
Hahaha :)

Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
no jeszcze nie, bo w końcu nie wiem czy jest nas więcej chętnych? :) we dwie czy trzy to można nawet rozmawiać na priv.
TO CO DZIEWCZYNY? ZAKŁADAMY GRUPĘ? :)
Jak coś ja się tym zajmę, ale najwcześniej dziś pod wieczór bo zaraz muszę wyjść
Można założyć: ) ja mam kontakt z jedną dziewczyną która też z huty jest ale z innego forum i byłaby chętna się spotkać: )

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

ja także chętna :) jeśli znajdę chwilę (bo mam trochę rzeczy jeszcze do zrobienia) to założę grupę dziś i kto będzie chciał to dołączy :) a jak nie to postaram się już jutro!
oczywiście, że lepiej pogadać na żywo, aniżeli przez fb, ale tam chociaż "cały świat" nie widzi co piszemy :p jakoś tak bezpieczniej chyba :p
ja - tak jak pisałam - po dziś dzień mam kontakt z dziewczynami z podobnego forum, a minęło przeszło 2 lata. Tak się złożyło, ze żadna nie mieszka w Krakowie, ani nawet bliskich okolicach, niektóre z dziewczyn są za granicą - ale jest do kogo napisać/zadzwonić. Wysyłamy też karteczki urodzinowe naszym dzieciaczkom, niektóre z dziewczyn czasem do siebie jeżdżą, na prawdę jest fajnie :) taka "internetowa rodzinka" :) :p

p.s. dziś mam spadek formy...czuję się jak kulka :/

Kurcze ale fb to szpieg ;/ słuchajcie jak wy odczuwacie te twardnienia brzucha? Ja juz nie pamietam jak to było ;) brzuch mam twardy ale na skurcze mi to nie wygląda tylko jakby mały miał bardzo mało miejsca i się rozpychal

Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć ciężarówki :) co słychać? U nas wieje jak diabli i pada, wiec z mojego spaceru nici, zresztą dobrze, bo coś mi się chyba znowu rozciąga, pół nocy mnie kuło w boku jak na początku, wiec wyglądam i czuje się jakby mnie ktoś wyżuł i wypluł. Wiec pretekst do zostania w domu mam ;) Zaczynam oglądać dzieciowe strony, muszę sobie usiąść i spisać co nam będzie potrzebne, łapie się za głowę ile tego jest: przewijaki, wanienki, itp itd

reklama
ja także chętna :) jeśli znajdę chwilę (bo mam trochę rzeczy jeszcze do zrobienia) to założę grupę dziś i kto będzie chciał to dołączy :) a jak nie to postaram się już jutro!
oczywiście, że lepiej pogadać na żywo, aniżeli przez fb, ale tam chociaż "cały świat" nie widzi co piszemy [emoji14] jakoś tak bezpieczniej chyba [emoji14]
ja - tak jak pisałam - po dziś dzień mam kontakt z dziewczynami z podobnego forum, a minęło przeszło 2 lata. Tak się złożyło, ze żadna nie mieszka w Krakowie, ani nawet bliskich okolicach, niektóre z dziewczyn są za granicą - ale jest do kogo napisać/zadzwonić. Wysyłamy też karteczki urodzinowe naszym dzieciaczkom, niektóre z dziewczyn czasem do siebie jeżdżą, na prawdę jest fajnie :) taka "internetowa rodzinka" :) [emoji14]

p.s. dziś mam spadek formy...czuję się jak kulka :/
To jak założysz to daj znać: ) moja znajoma z innego forum byłaby chętna na spotkanie się i też jest z nowej huty :) także chętnie by dołączyła: )

Sent from my LG-K350 using Forum BabyBoom mobile app

Do góry