Dziewczyny już kiedyś o tym myślałam, a teraz jak okazuje się, że niektóre z nas mieszkają blisko siebie to już w ogóle Może utworzyłybyśmy sobie grupę na fb? Plus jest taki, że nie wszyscy mogą podejrzeć co piszemy, bo jednak to grupa zamknięta Zdaję sobie sprawę, ze nie wszystkie z nas mogą mieć fb, ale dla tych co mają myślę, ze nie byłby to wielki kłopot. Jak byłam w ciązy z pierwszym synkiem to poznałam się z dziewczynami na takim samym forum, potem utworzyłyśmy swoją grupę i tak już przeszło 2 lata mamy ze sobą ciągły kontakt. Poczatkowo były tematy głównie "dzieciowe", a teraz to już jesteśmy jak stare dobre znajome co myślicie?
reklama
colourofrainbow
Zaangażowana w BB
Na kiedy masz termin?Hej, ja po wizycie, z wodami ok, szyjka 4,17. Mała w ciągu tygodnia dobiła do 1800 g, teraz jest 30+6, wielka babka się szykuje Ja dalej anemia i +4 od początku ciąży, kazał mi się waga nie przejmować, bo dziecko duże. Pozdr.
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
karolyn1987
Fanka BB :)
U mnie 31+3 dni 1850g. 32+3 dni 2200g lol
Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom
colourofrainbow
Zaangażowana w BB
To szybko wasze maleństwa rosną ja dopiero 19 dowiem się ile mój synek waży: )
Paulinaa25
To u mnie wczoraj (32tc) mały ważył 1744g
colourofrainbow
Zaangażowana w BB
Ja mam termin na 10 listopada: ) nie mogę się doczekać: )
reklama
Paulinaa25
Ja mam termin na 10 listopada: ) nie mogę się doczekać: )
ja już sama nie wiem - tzn termin waha mi się między 2.11, a 12.11. Najbardziej prawdopodobny jest między 5.11 a 7.11 bo tak wychodziło na dwóch pierwszych USG. Mam nadzieję, ze nie będę musiała dłużej czekać na wycałowanie mojego maleństwa