reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Dziewczyny już kiedyś o tym myślałam, a teraz jak okazuje się, że niektóre z nas mieszkają blisko siebie to już w ogóle :) Może utworzyłybyśmy sobie grupę na fb? Plus jest taki, że nie wszyscy mogą podejrzeć co piszemy, bo jednak to grupa zamknięta :) Zdaję sobie sprawę, ze nie wszystkie z nas mogą mieć fb, ale dla tych co mają myślę, ze nie byłby to wielki kłopot. Jak byłam w ciązy z pierwszym synkiem to poznałam się z dziewczynami na takim samym forum, potem utworzyłyśmy swoją grupę i tak już przeszło 2 lata mamy ze sobą ciągły kontakt. Poczatkowo były tematy głównie "dzieciowe", a teraz to już jesteśmy jak stare dobre znajome :D co myślicie?

reklama
Hej, ja po wizycie, z wodami ok, szyjka 4,17. Mała w ciągu tygodnia dobiła do 1800 g, teraz jest 30+6, wielka babka się szykuje :) Ja dalej anemia i +4 od początku ciąży, kazał mi się waga nie przejmować, bo dziecko duże. Pozdr.

Magda 8124 super, że mała rośnie;-) ;) ja też miałam USG w 30+6 i mały miał 1400 widać, że już kazde dziecko teraz rośnie w innym tempie :blink: dlatego ja nie sugeruje się terminem z USG tylko om ;-) ;)

reklama
Ja mam termin na 10 listopada: ) nie mogę się doczekać: )

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

ja już sama nie wiem - tzn termin waha mi się między 2.11, a 12.11. Najbardziej prawdopodobny jest między 5.11 a 7.11 bo tak wychodziło na dwóch pierwszych USG. Mam nadzieję, ze nie będę musiała dłużej czekać na wycałowanie mojego maleństwa :D :)

Do góry