Cześć dziewczyny , podczytuje Was od kilku dni i postanowiłam dołączyć
jeśli mogę ?
Po latach staran w końcu i ja zaciażylam, co prawda z niemałą pomocą medycyny, ale ważne się udało ... Póki co... Mam już 7 letniego syna poczętego bez problemów . W listopadzie poronilam 14 tygodniowa ciążę, która wciąż oplakuje... moja córeczkę , która zmarła zanim się urodziła... Ale na szczęście noszę teraz pod sercem kolejna kruszyne, będzie SYN, w poniedziałek na polowkowym definitywnie pokazał narządy, wiec wątpliwości nie ma. Jestem w 21 tyg . Termin na 29.11. We wtorek mam kolejne usg , poprzednie prywatnie , teraz na fundusz , wraz z echo serca plodu...
Mieszkam w Anglii, niedługo jadę na wakacje do Pl i zastanawiam się jakie badania moge/ powinnam wykonac?? Tu robią tylko krew i mocz na pierwszej wizycie z polozna. Widzę, Że niektóre z Was robiły już krzywa cukrowa , tu dopiero po 30tc. Także zrobię sobie to i posiew moczu na pewno , bo miałam wcześniej bakterie i antybiotyk. Coś jeszcze robicie w okolicach 23-27tc??
Pozdrawiam wszystkie brzuchuchatki
myślę, że im nas więcej tym raźniej
sama dołączyłam zupełnie niedawno. Przykro mi ogromnie z powodu Twoich doświadczeń
Bardzo współczuję i życzę dużo sił. Tym bardziej gratuluję upragnionego dzieciątka - tym razem synka
co do badań to mnie czekają w przyszłym tygodniu: glukoza, anty HCV, mocz oraz morfologia. Badania te mam wykonać przed następną wizytą, która wypada 1.08. Będę wtedy ok 26 t.c. Teraz zaczynam 24