Paulinaa25
Fanka BB :)
super gratulacje. Moja imienniczka ^^gratulacje córki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
super gratulacje. Moja imienniczka ^^gratulacje córki
Mam tak samoJa się śmieję do męża, że pierwszy synuś jest spokojny i ostrożny, a ten chyba będzie niezły harpagan. Często słyszy się, ze w kolejnych ciążach kobieta jest już bardziej wyczulona na ruchy, ale wydaje mi się, że to dzieciątko jest wyjątkowo pobudzone strach się bać
Paulina Mój się sporo więcej Ale nie są to mocne kopniecia.tez będzie drugi chłopak [emoji4]
fajnie - dwaj bracia chociaż nie ukrywam, że marzy mi się córeczka. Już zapowiedziałam mężowi, że nie spocznę póki się nie doczekam córy
no to ciekawe jak to będzie ja już się doczekać, nie mogę, a jednocześnie powoli budzą się we mnie obawy. Nagle czuję się taka niegotowa, a tyle na to czekałamMam tak samo
Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom
Jaką będziesz mieć różnicę między dziećmi?no to ciekawe jak to będzie ja już się doczekać, nie mogę, a jednocześnie powoli budzą się we mnie obawy. Nagle czuję się taka niegotowa, a tyle na to czekałam
Nasz synek 2 września kończy 2 latka, a z drugim mam termin między 3-8.11, także 2 lata, 2 miesiące różnicy. Tyle tylko, że my praktycznie od razu staraliśmy się o drugie, bo bardzo chcieliśmy. No, ale wiadomo jak to bywa...najpierw karmienie piersią, później kłopoty z miesiączką i tak.Jaką będziesz mieć różnicę między dziećmi?
Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie : ja tu planuję, planuję, a może się okazać, że przy dwójce wyłysiejęU mnie będzie różnica 3 lata i 5 miesięcy Ale tez też mam sporo obaw. Pewnie jakoś sie ułoży Ale boję się ze będzie zazdrosny i ze będę miała dla niego mniej czasu [emoji20] też drugi był planowany i chcieliśmy mniejsza przerwą Ale szybciej jakoś nie wyszło.
Urszula gratuluję córeczki [emoji4] też mi się jeszcze dziewczynka marzy ale nic nie planuje, zobaczę najpierw jak będzie z dwójką [emoji6]
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom