reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Ja się śmieję do męża, że pierwszy synuś jest spokojny i ostrożny, a ten chyba będzie niezły harpagan. Często słyszy się, ze w kolejnych ciążach kobieta jest już bardziej wyczulona na ruchy, ale wydaje mi się, że to dzieciątko jest wyjątkowo pobudzone :D strach się bać :) :p

Ja się śmieję do męża, że pierwszy synuś jest spokojny i ostrożny, a ten chyba będzie niezły harpagan. Często słyszy się, ze w kolejnych ciążach kobieta jest już bardziej wyczulona na ruchy, ale wydaje mi się, że to dzieciątko jest wyjątkowo pobudzone :D strach się bać :) :p
Mam tak samo :)

Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom

Jaką będziesz mieć różnicę między dziećmi?

Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom
Nasz synek 2 września kończy 2 latka, a z drugim mam termin między 3-8.11, także 2 lata, 2 miesiące różnicy. Tyle tylko, że my praktycznie od razu staraliśmy się o drugie, bo bardzo chcieliśmy. No, ale wiadomo jak to bywa...najpierw karmienie piersią, później kłopoty z miesiączką i tak.

U mnie będzie różnica 3 lata i 5 miesięcy Ale tez też mam sporo obaw. Pewnie jakoś sie ułoży Ale boję się ze będzie zazdrosny i ze będę miała dla niego mniej czasu [emoji20] też drugi był planowany i chcieliśmy mniejsza przerwą Ale szybciej jakoś nie wyszło.
Urszula gratuluję córeczki [emoji4] też mi się jeszcze dziewczynka marzy ale nic nie planuje, zobaczę najpierw jak będzie z dwójką [emoji6]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie będzie różnica 3 lata i 5 miesięcy Ale tez też mam sporo obaw. Pewnie jakoś sie ułoży Ale boję się ze będzie zazdrosny i ze będę miała dla niego mniej czasu [emoji20] też drugi był planowany i chcieliśmy mniejsza przerwą Ale szybciej jakoś nie wyszło.
Urszula gratuluję córeczki [emoji4] też mi się jeszcze dziewczynka marzy ale nic nie planuje, zobaczę najpierw jak będzie z dwójką [emoji6]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie : ja tu planuję, planuję, a może się okazać, że przy dwójce wyłysieję :)

Do góry