reklama
Cześć Wam wszystkim. Ja właśnie czekam na drugie pobranie krwi (glukoza) dzięki Bogu, że ona jest taka słodka , bo z głodu bym chyba zemdlala w sumie to nie dostałam w aptece smakowe i miałam zwykła i tak naprawdę to dla mnie tragedii nie ma
Już coraz mniej będziemy miały badań ...jeszcze sierpień, wrzesień i październik,a w listopadzie czekamy na nasze pociechy
Już coraz mniej będziemy miały badań ...jeszcze sierpień, wrzesień i październik,a w listopadzie czekamy na nasze pociechy
powodzenia na tym badaniu, ja je robiłam w wtorek, nie musiałam kupować tej glukozy bo w tym laboratorium co robiłam swoją mają...Cześć Wam wszystkim. Ja właśnie czekam na drugie pobranie krwi (glukoza) dzięki Bogu, że ona jest taka słodka , bo z głodu bym chyba zemdlala w sumie to nie dostałam w aptece smakowe i miałam zwykła i tak naprawdę to dla mnie tragedii nie ma
bejbi
Fanka BB :)
ja jeszcze 35min. do drugiego pobrania, ale jest mi już słabo, duszno
Paulinaa25
Witam serdecznie wszystkie Mamusie ja także mam termin na listopad tego roku, a pod serduchem noszę - jak się okazało - drugiego małego mężczyznę Bardzo wyraźnie czuję już ruchy mojego synka. Z pierwszym w tym czasie nie odczuwałam aż tak silnych kopniaków. Wasze szkraby też dają Wam tak popalić?
karolyn1987
Ja tez bardziej czuje mojego malucha w 2 ciąży
Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
gratulacje córkiWitam.My juz po połówkowych.Bedzie Paulinka.20t 4d. 361g. szczescia;-).Pierwsza ciąza i od paru dni odczuwam ze ktos tam sie wierci w brzuchu i delikatnie kopie.Na USG widziałam jak moja tancereczka obraca sie i przebiera nóżkami