reklama
karolyn1987
Fanka BB :)
hmm ale te krwawienia i krwotoki są regułą?
Izabella81
Mi na usg w 34 tygodniu już się podniosło i nie miałam żadnych krwawien, mam nadzieję, że tym razem też się podniesie
SophieAnne25
Właśnie wracamy z Warszawy. Pojechaliśmy sobie na weekend do rodziny. W sobotę starsi poszli zwiedzać a ja zabrałam córkę do Centrum Nauki Kopernik. Bawiliśmy się super.
W drodze powrotnej zajechaliśmy do mojej cioci, która jest ginekologiem i stwiedziła, że skoro już jestem to sama zrobi mi połówkowe. No i tak: wszystkie wyniki w normie, widziałam każdy organ wewnętrzny łącznie z mózgiem. Szyjka długa i wszystko z łożyskiem ok, wciąż z przodu ale nie przesłania ujścia szyjki. Wciąż ułożenie pośladkowe ale to jeszcze ma czas. No i najważniejsze - na 100% chłopiec [emoji3] Także wyjazd mega udany.
Napisane na LG-M320 w aplikacji Forum BabyBoom
W drodze powrotnej zajechaliśmy do mojej cioci, która jest ginekologiem i stwiedziła, że skoro już jestem to sama zrobi mi połówkowe. No i tak: wszystkie wyniki w normie, widziałam każdy organ wewnętrzny łącznie z mózgiem. Szyjka długa i wszystko z łożyskiem ok, wciąż z przodu ale nie przesłania ujścia szyjki. Wciąż ułożenie pośladkowe ale to jeszcze ma czas. No i najważniejsze - na 100% chłopiec [emoji3] Także wyjazd mega udany.
karolyn1987
No to super. U mnie przez miesiac byla ciocia z USA ktora jest polozna takze tez czulam się bezpieczniej ale jutro już wylatuje
Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom
bejbi
byłam w CNK z przedszkolakami w marcu, tyle atrakcji, że na 1 dzień mało czasu, a Ty byłaś w galerii bzz... czy wszędzie gdzie się dało? teatr robotyczny też świetny, wkurzało mnie tylko, że warsztaty nam poodwoływali no i wyjście na dach było wówczas zamknięte
jestem mega grubaśna, jak tak dalej pójdzie będę sumo oby jakoś potem schudnąć
w czwartek idę na glukozę
w weekend nie byłam na Mazurach u syna w odwiedziny. dobrze, że chociaż M ze starszym synem byli
miałam podły nastrój, ale już przeszedł
jestem mega grubaśna, jak tak dalej pójdzie będę sumo oby jakoś potem schudnąć
w czwartek idę na glukozę
w weekend nie byłam na Mazurach u syna w odwiedziny. dobrze, że chociaż M ze starszym synem byli
miałam podły nastrój, ale już przeszedł
SophieAnne25
Byłam wszędzie, bo wejście do galerii bzz miałyśmy dopiero na 14:50. Akurat jak byłyśmy nie było pokazów ani w teatrze robotycznym ani w teatrze wysokich napięć. Warsztatów zaliczyłyśmy kilka, najfajniejszy był ten o rozpalaniu ognia. Super była też ta wystawa czasowa Płyń lub giń. Zo wyszła cała mokra. Na dach już nie wychodziłyśmy. No i nie kupowałam wejściówek do planetarium.
Ja niestety nie posiadam konta na fb
Dziewczyny dzisiaj byłam na planowanej wizycie u lekarza z wynikami i mówię mu o tych skurczach, że to dyskomfort dla mnie bo w pracy nie mam jak odpocząć,pomimo iż praca siedząca to i tak ta pozycja mnie męczy przez 8 godz. Poza tym ciśnienie raczej niskie mam 105 na 6o i tak w głębi duszy myślałam, że zaproponuje jakiś odpoczynek czytam zwolnienie. A on co. ....w badaniu wszystko dobrze, jeżeli skurcze będą się pojawiać proszę brać nospę. ..i cisza....a na tym druku zaznaczył ZWOLNIENIA NIE WYMAGA
I tak się zastanawiam co będzie jak będę już chciała iść na zwolnienie. ...jestem załamana. ..może powinnam mu wprost powiedzieć, ze chce zwolnienie,ale jak już mi powiedział o tej nospie to już mnie zrazil. ...
Dziewczyny dzisiaj byłam na planowanej wizycie u lekarza z wynikami i mówię mu o tych skurczach, że to dyskomfort dla mnie bo w pracy nie mam jak odpocząć,pomimo iż praca siedząca to i tak ta pozycja mnie męczy przez 8 godz. Poza tym ciśnienie raczej niskie mam 105 na 6o i tak w głębi duszy myślałam, że zaproponuje jakiś odpoczynek czytam zwolnienie. A on co. ....w badaniu wszystko dobrze, jeżeli skurcze będą się pojawiać proszę brać nospę. ..i cisza....a na tym druku zaznaczył ZWOLNIENIA NIE WYMAGA
I tak się zastanawiam co będzie jak będę już chciała iść na zwolnienie. ...jestem załamana. ..może powinnam mu wprost powiedzieć, ze chce zwolnienie,ale jak już mi powiedział o tej nospie to już mnie zrazil. ...
reklama
karolyn1987
W ktorym tygodniu jestes?