reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

No to tak...usg wyszło super. Mój synek, tak jak myślałam, na początku entuzjazm bo zobaczy braciszka, a jak zobaczył obraz usg to był ...hmmmm...zdziwiony :baffled:
Potwierdzony chłopak w 100 % :happy2: waży 430 i w sumie wiek z usg idealnie pokrywa się z OM :tak:
Poza tym ruszał się tak słodko, że myślałam że się poplacze :D
Ogólnie to wszytsko ok.
gratulacje:)

reklama
21monia super wieści :-)

U mnie też ok, pomiary w porządku, serduszko pięknie bije, maleństwo ma chyba adhd bo szalalo strasznie. Jedynie co to łożysko mam przodujace i dopiero mi je sprawdzą w 34 tygodniu a i szynką ma ponad 3,5 cm. No i najważniejsze.. Będzie dziewczynka :-) waga 400 gram, termin mam na 17 listopada, a Ty monia na kiedy?
super, gratulacje córki:)

Dzień dobry.
Ja tez mam wrażenie,że jakoś tam szeroko jest....11 lipca mam wizytę u mojego ginekologa to zapytam co tam się dzieje ;)
Dzisiaj umylam wszystkie okna, kuchnie i łazienki od podstaw, wstawilam 2 pranie i zaraz idę na dwór z synem. Oby nie padło bo się wkurze i to mocno :wściekła/y:
Zonwu miałam wczoraj napad dziwnej kompozycji kulinarnej....kanapki z ogórkiem kiszonym, poprawiam sokiem, a przy okazji synkowi robiła kako i co......wypiłam całą szklankę :szok: i nic mi nie było po tym:rolleyes2:

Bez konserwantów a w którym tygodniu miałaś usg? Teraz dzieci rosną już swoim tempem, no a potem jedne ważą 3 kg a inne prawie 5.

Marbia ja ak miałam z Tym łożyskiem w pierwszej ciąży i sie podniosło, mam nadzieję że teraz też tak będzie, jakoś przeraża mnie wizja cesarki.

Wczoraj i dziś kupiłam pierwsze ubranka dla małej, miałam tak wczesnie tego nie robić ale akurat są lipcowe wyprzedaże...

21monia ja przedwczoraj miałam straszną ochotę na chleb ze smalcem i ogórkiem kiszonym, a dziś rano na śledzie :-)

Ja obciążenie glukozą mam jakoś w 26 tygodniu.

ja mam termin na 5 XI, jednak po bad. USG lekarz powiedział, że ciąża wydaje się być trochę młodsza, więc mogę kilka dni przenosić
gratuluję udanych wizyt i poznania płci:-D
mnie też lekarz powiedział,u nas będzie chłopiec
przed badaniem mąż mnie poprosił, że jak będzie chłopiec to jemu się podoba imię Remigiusz
mnie się nie bardzo podoba, ale może jak będę wołać Remik to jakoś to będzie
ale umowa była inna, ja miałam nadawać imiona chłopcom a on dziewczynkom, więc mogę wziąć to imię pod uwagę, ale wcale nie musi mieć tak właśnie na imię
wczoraj w pracy moja opiekun mnie wykończyła, straciłam cały zapał do pracy i siły do działania
jak to jedna niewinna ocena może człowieka zmienić
nawet zrezygnowałam z wyjazdu na Mazury, a tak nie mogłam się doczekać
w dodatku M pojechał z synem, ja natomiast zostałam z dziewczynkami w domu i nudzę się zamiast sprzątać
ale jak Wy tak, co niektóre ostro działacie, to i ja zbieram 4 litery
pozdrawiam

reklama
O rany Remek to piękne imię, ale u mnie jest tak ze to mi się podoba a M niestety nie.
Ale już wybór padł na Tomka i tak zostanie :rolleyes2:
Ja sprzątam tylko i wyłącznie rano, bo wtedy mam najwięcej energii :tak:

Do góry