karolyn1987
Fanka BB :)
Skurczy czy ruchow?
Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
21monia super wieści :-)
U mnie też ok, pomiary w porządku, serduszko pięknie bije, maleństwo ma chyba adhd bo szalalo strasznie. Jedynie co to łożysko mam przodujace i dopiero mi je sprawdzą w 34 tygodniu a i szynką ma ponad 3,5 cm. No i najważniejsze.. Będzie dziewczynka :-) waga 400 gram, terminal mam na 17 listopada, a Ty monia na kiedy?
To samo jest u mnie tez łożysko przodujące i kolejne usg e 34 tyg. Moja GP powiedziała ze 90% łożysk przodujących się podnosi i mamy się nie martwić. Zobaczymy, niedlugo mam spotkanie z konsultantem w szpitalu to porozmawiam z nim o tym. Termin mam na 16 listopada.Ja poprosiłam o zmierzenie bo mam ostatnio dziwne wrażenie, że mi sie tam wszystko otwiera.
Ja córkę urodziłam 3 dni przed terminem, dość szybko ok 4,5.godziny A synek się pospieszył ponad 5 tygodni, mam nadzieję, że donoszę chociaż do 37 tygodnia
GratulujeNo to tak...usg wyszło super. Mój synek, tak jak myślałam, na początku entuzjazm bo zobaczy braciszka, a jak zobaczył obraz usg to był ...hmmmm...zdziwiony
Potwierdzony chłopak w 100 % waży 430 i w sumie wiek z usg idealnie pokrywa się z OM
Poza tym ruszał się tak słodko, że myślałam że się poplacze
Ogólnie to wszytsko ok.