reklama
Udało mi się, ale odbywało się kilku etapowo.Monia a udało Ci się wroc ic do wagi sprzed ciąży?
Ja to mam ogromną ochotę na pierogi z jagodami albo z truskawkami Ale takie co robi moja babcia Ale ona 92 lata i nie mam sumienia jej prosić.
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Pierwszy etap po porodzie 10 kg mniej, potem każdy spadek wagi mam zapisany w kalendarzu i tak w czerwcu miałam kolejne 12 mniej, a urodziłam w kwietniu. Ten ostatni spadek to efekt karmienia piersią i tak z 90 kilko ot tak bez diet miałam 68 kg. Ale właśnie ta końcówka była najgorsza, bo przestałam karmić po 6 miesiącach i waga stanęła. I musiałam zarządzić dietę, a w sumie to jadłam 5 posiłków dziennie i się udało brzuch wiadomo, że nie był jedrny jak na początku ale tragedii nie było
Ja teraz wazę 67, przed ciąża 63. Zaczęłam się objadać niestety wraz z sezonem na mamo zrób mi pierogi z owocami. Wczoraj machnęłam ponad 100, bo jeszcze mężowi z mięsem Co do parcia to nie mam, ale mam bolesne skurcze i się martwię, zwłaszcza jak jeżdżę autem. Siedzę na wolnym i się nudzę, a jak jest u was?
Podziwiam Was dziewczyny za te cuda kulinarne ja niestety mam dwie lewe ręce co do gotowania. Nigdy nie umiem powtórzyć smaku potraw, zwłaszcza tych które znam z domu rodzinnego ale mąż się świetnie odnajduje w kuchni i za to ma duży plus
Ja też mam skurcze , już o tym pisałam, może jutro podczas usg to skonsultuje. Tylko, że nie wiem co to za lekarz ale może coś podpowie mój synek juz nie może się doczekać obrazu braciszka na monitorze chyba nie znajdę sobie sprawy, że to nie będzie w formie zdjęcia czy filmu z takim prawdziwym obrazem ale może coś zobaczy
Jutro Wam napisze co i jak tak po 19, bo dopiero 18.15 mam badanie
Ja też mam skurcze , już o tym pisałam, może jutro podczas usg to skonsultuje. Tylko, że nie wiem co to za lekarz ale może coś podpowie mój synek juz nie może się doczekać obrazu braciszka na monitorze chyba nie znajdę sobie sprawy, że to nie będzie w formie zdjęcia czy filmu z takim prawdziwym obrazem ale może coś zobaczy
Jutro Wam napisze co i jak tak po 19, bo dopiero 18.15 mam badanie
Izabella81
Fanka BB :)
Karolyn ja parcie na krocze odczuwam coraz bardziej, ale tu nawet nie badają ginekologicznie i nie mierzą szyjki :-(
SophieAnne Ja mam przepukline pępkową po drugiej ciąży a teraz to tak mi pępek wystaje jakbym miała trzeci sutek :-/
Jutro połówkowe :-)
SophieAnne Ja mam przepukline pępkową po drugiej ciąży a teraz to tak mi pępek wystaje jakbym miała trzeci sutek :-/
SophieAnne25
U mnie tak było w pierwszej ciąży. Zakładałam spodnie z pasem, bluzkę i sweter i dalej było go widać. Ja też czasem czuję taki nacisk ale lekarz mówi że wszystko w porządkuKarolyn ja parcie na krocze odczuwam coraz bardziej, ale tu nawet nie badają ginekologicznie i nie mierzą szyjki :-(
Napisane na LG-M320 w aplikacji Forum BabyBoom
Bezkonserwantow
@bejbi właśnie myślałam o Marice i chciałam sie dowiedzieć jak sie to potoczyło wszystko u niej... strasznie jej współczuje. Szkoda tylko, ze tyle musiała czekac w niepewności.
Ja tez czuje krocze. Jakbym cały dzień jeździła na rowerze na niewygodnym siodełku.
To nie jest parcie... taki zakwas jakby
Powiedzcie mi dziewczyny, jak pójdę do szpitala i poproszę o ktg zrobią mi?
Bo ja mam wrazenie, ze nie mam tych skurczy. Jedyne co to wieczorem mam wrazenie, ze zaraz rozerwie mi brzuch i w tym momencie chciałabym zobaczyć czy na ktg coś wyjdzie. [emoji848][emoji848]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja tez czuje krocze. Jakbym cały dzień jeździła na rowerze na niewygodnym siodełku.
To nie jest parcie... taki zakwas jakby
Powiedzcie mi dziewczyny, jak pójdę do szpitala i poproszę o ktg zrobią mi?
Bo ja mam wrazenie, ze nie mam tych skurczy. Jedyne co to wieczorem mam wrazenie, ze zaraz rozerwie mi brzuch i w tym momencie chciałabym zobaczyć czy na ktg coś wyjdzie. [emoji848][emoji848]
Ja tak dokładnie nie wiem czy jest określony tydzień od kiedy się robi KTG, ale może jak powiesz, że masz jakieś obawy , to Ci zrobią. Ale z drugiej strony jak nie masz skurczy to nic złego, moim zdaniem zaznaczę, się nie dzieje....ale nie wiem.
A ja dzisiaj połówkowe, jak Izabella81
Napisz jak tam Twoje dzieciątko ja będę wieczorem Was informować
A ja dzisiaj połówkowe, jak Izabella81
Napisz jak tam Twoje dzieciątko ja będę wieczorem Was informować
karolyn1987
Ja to mialam chyba od zbyt czestego ruchu. Dziś i wczoraj odpoczywalam i jest lepiej
Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Bezkonserwantow
Albo jestem tak "nieczuła", ze nie czuje tych skurczy [emoji23] albo ich nie mam