reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Przeczytałam wasze wpisy i poleciałam się ważyć. I uwaga nareszcie udało mi się przytyć. Co prawda tylko 2,2 kg od wagi wyjściowej ale na ostatniej wizycie miałam 100g na minusie, co raczej wszystkich martwiło niż cieszyło. No alebrzuszek rośnie i ku mojemu utrapieniu zaczyna mi już wystawać pępek.

Napisane na LG-M320 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pewnie, ze każdy jest inny i każdy przybiera inaczej. Ważne, żebyśmy po porodzie wyglądały na sexi szczupłe mamuśki :D.
Nie martw sie Sophie mi tez zaczyna sie wybijać pępek [emoji23].
Czy któraś z was jest na zamkniętym forum?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Kasiap3 podpisuje się pod Twoim wpisem w 100%, tylko jak nie przejmowac jak wszędzie się czyta o szybkim powrocie do formy swiezo upieczonych mam lub ogląda się zdjęcia kobiet ,które w 38 tyg ciazy wyglądają jak ja teraz:dry: tzn.az tak się nie przejmuje, ale nie ukrywam, że bacznie analizuje swoje menu:-p

A dajcie spokój, ja właśnie robię wielką zapiekankę makaranową z mnóstwem sera żółtego, a wieczorkiem napiekę jagodzianek [emoji16] W końcu kiedy mam się tak rozpieszczać jak nie teraz. Liczę że latając za dwójką nie będę miała czasu jeść i jakoś spadnie [emoji6]

A dajcie spokój, ja właśnie robię wielką zapiekankę makaranową z mnóstwem sera żółtego, a wieczorkiem napiekę jagodzianek [emoji16] W końcu kiedy mam się tak rozpieszczać jak nie teraz. Liczę że latając za dwójką nie będę miała czasu jeść i jakoś spadnie [emoji6]

Czaad. ...Jagodzianki pycha :tak:
Może w trzeciej ciąży dojrzeje do tego, żeby się nie oszczędzać z jedzeniem :wink: chociaż w pierwszej nie wiedząc co mnie czeka nie żałowałam sobie i co 30 kg w sumie:sorry2: i to jeszcze w 38 tyg,ciekawe co by waga pokazała w 40 :szok:

Monia a udało Ci się wroc ic do wagi sprzed ciąży?
Ja to mam ogromną ochotę na pierogi z jagodami albo z truskawkami Ale takie co robi moja babcia Ale ona 92 lata i nie mam sumienia jej prosić.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
jeśli chodzi op Marikę, to ona pisała na nowym wątku, że zdecydowała się przerwać ciążę w 18 albo 19 tyg. po badaniu genetycznym gdzie jej powiedziano, że jest źle, oprócz wady serca wada genetyczna, jakaś skomplikowana, musiała rodzić dziecko naturalnie, ale ono już wtedy nie żyło

Do góry