Bezkonserwantow
Fanka BB :)
Uuuu, widzę rozpiętość w przybieraniu na wadze dość spora :-)
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gratulacje synkaWitajcie po kilku dniach nieobecności. Wczoraj miałam usg połówkowe, synuś zdrowy obecnie jestem w 20 tyg i 5 dni waga maluszka 391gram. Oczywiście zawsze coś musi spędzić mi sen z powiek i otóż mam łożysko centralnie przodujące, fachowo mówiąc jest na ściśnie tylnej zakrywa wewnętrzne ujście szyjki i rozciąga się na przednia ścianę. Leżeć, siedzieć, nie chodzić, nie stać, nie dźwigać. Wierze ze jeszcze się podniesie ale raczej szanse marne
ja na ostatniej wizycie również miałam łożysko przodujące nisko, a dziecko ułożone pośladkowo W poniedziałek mam połówkowe i mam nadzieję że to się zmieniłoHej. Ja mam brzeznie przodujace. Poki co tez oszczedzac się, nie dzwigac itp ale lezec nie musze na szczęście. Trzeba być dobrej mysli
Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom
To też ma wpływ, ale też sporo zależy czy musimy całą ciąże leżeć (wtedy nie ma bata kg lecą) oraz to co jemy bo jeśli zdrowo się odżywiamy jest jakiś ruch chociaż krótki spacer zbyt dużo nie powinno wpaść, wiadomo raz na jakiś czas na fast fooda można sobie pozwolićWg mnie tez zalezy czy to pierwsza czy kolejna ciaza, czy mało się nadwage przed ciążą czy nie
Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom