Karolka2106
Fanka BB :)
HeheJestem po wizycie bobas czuje się super, krwiaka nie ma widać, nawet dostaliśmy pozwolenie na igraszkijak to ginekolog powiedziała, mąż ma być delikatny jakby to miał być ten pierwszy raz
a i chłopak będzie❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
HeheJestem po wizycie bobas czuje się super, krwiaka nie ma widać, nawet dostaliśmy pozwolenie na igraszkijak to ginekolog powiedziała, mąż ma być delikatny jakby to miał być ten pierwszy raz
a i chłopak będzie❤
Ja pomyślałam o kolejnej ciąży jak mała miała 3 miesiące. Akurat różnica byłaby 12 miesięcy i poród na wiosne. Ale jakoś bałam się podjąć taką decyzję. Kilka miesięcy później stwierdziłam , że nadszedł odpowiedni momentJa chciałam zajść w ciążę jeszcze na macierzyńskim a pierwszy okres dostałam w styczniu tak więc dziecko z terminem na listopad to był pierwszy wolny terminz maja juz malucha mam to teraz będzie dla odmiany dziecię jesienno-zimowy
zresztą ja też jestem urodzona w listopadzie i bardzo cieszę się na drugiego skorpiona w rodzinie, będzie do pary bo mamy dwa byki (syn i kotka), dwa lwy (mój D. i kocur) to teraz czas na parę skorpionów [emoji23]
Gratulacje synka I zycze goracej nocyJestem po wizycie bobas czuje się super, krwiaka nie ma widać, nawet dostaliśmy pozwolenie na igraszkijak to ginekolog powiedziała, mąż ma być delikatny jakby to miał być ten pierwszy raz
a i chłopak będzie[emoji173]
FajnieKasiaagaa ja tak mam , druga ciaza po 3 miesiacach, okres mialam odrazu , miesiac po porodzieniespecjalnie to planowalismy, ale tak wyszlo
![]()
Nastawiam się na najgorszeMega ciezko z takimi dwoma maluszkami, wiec nic Cie nie ominelomialam miec trzecie, ale po tej dwojce podziekowalam
Po 6 latach jednak przyblakal sie jakis zagubiony plemik I tak wyszlo
![]()
Mój starszak to Dawid, ale grzeczny chłopak wyrósłI jedno i drugie imię śliczneDawid - jak mój brat od razu mówię że sprawdza się u każdego że łobuz hehe, a Laura też bardzo ładnie
oryginalnie a w skrócie można mówić Laurka
![]()
![]()
![]()
Nic nie dałam rady zrobić, ulgą w spaniu była poducha między kolana, ale tak jak Ty, budziłam się przy każdej zmianie pozycji z bólu. Za to po porodzie byłam jak nowonarodzonaO matko mam teraz to samo! Jestem kaleką. Nie moge sie przekręcić w lozku, potrzebuję minuty żeby się podnieść, nawet jak siedzę czy stoję najmniejszy ruch w bok lub do przodu powoduje paraliżujący ból pleców. Powiedz mi, co robiłaś żeby sobie choć troche ulżyć? Jeżeli to sie bedzie nasilać wraz ze wzrostem macicy to ja nie bede w stanie funkcjonować:/ ból narządów tez czuję, wszystko jest uciśnięte![]()