reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

Ja z wyborem imienia dla chłopca nie miałam problemu - odrazu mi i mojemu R. Spodobało się Szymon i brzuszku jest mały Szymek.. natomiast ostatnio jak się okazało, że drugie maleństwo to dziewczynka to mamy dylemat i nie mozemy się zdecydować czy ma być Emilka czy Tosia ;)

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Tosia [emoji7]

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Ilona 88 gratulacje synka :-)

Sasa a to niespodzianka z tą płcią :-)

Mnie czasami pępek boli, już wystaje dość mocno, zostało mi trochę przepukliny pępkowej po poprzedniej ciąży niestety. W pierwszej ciąży musiałam za mało smarować okolice pępka i niestety są 4 małe rozstępy, teraz nawilzam dość mocno.

Marika tak jak dziewczyny piszą, wyrób sobie europejska kartę ubezpieczeniową, wszędzie za granicą Cię z nią przyjmą za darmo w razie potrzeby, no i oby się nie przydała ale lepiej mieć. Ja jak jestem z dziećmi w Polsce to też jak zachorują to idę z tą kartą do przychodni i nigdy nie było problemu.

Właśnie wróciłam z zakupów, kupiłam sobie w końcu 2 pary wygodnych butów a to nie lada wyczyn bo mam bardzo wąską stopę na niskim podbiciu. A w tk maxxie były takie cudne ubranka dla maluszków że ledwo się powstrzymałam ale dalej nie wiem czy kupować różowe czy niebieskie ;-)

Hej wszystkim :) Ja w wyjątkowo dobrym nastroju. Dzisiaj rano obudził mnie sms od koleżanki, że jedzie na porodówkę a niecałe 2h później dostałam już zdjęcie jej córeczki. Szybko, sprawnie, prawie bezboleśnie. Poród marzenie, każdej z nas życzę takiego :) I już się nie mogę doczekać aż będę tulić swoją listopadową kruszynkę :)

My też jeszcze nie mamy imienia. Na razie jest Juniorkiem :D gorzej jak to się okaze dziewczynka, to może się na nas obrazić :)
U nas też będą dwa skorpiony :) ja jestem z 1-ego i mam nadzieję, że moja dzidzia poczeka chociaż do 5 :D
Ja już czuję ruchy.. Oczywiście muszę powiedzieć Chyba bo to moja pierwsza ciąża. W czwartek zaczęłam 5 miesiąc.
Dzisiaj dzidziuś pcha się na prawą stronę! Czułam to i właśnie najczęściej tam siedzi :D
Chyba, że się mylę? :)

Załączniki

• _20170603_165821.JPG
    _20170603_165821.JPG
    386,6 KB · Wyświetleń: 115
opaliłam sie troche i jestem zadowolona ☺

@Ilona 88 gratuluje chłopczyka ☺
ja czekam na usg połówkowe żeby mi inny lekarz potwierdził płeć ☺ po wczorajszej wiadomości nic nie wiadomo

wyprawke będe kompletować pod koniec wakacji bo teraz remont nas czeka . Ja w pierwszej ciąży kupowałam kolory uniwersalne bo moja Emilka nogi rozłożyła dopiero pod koniec 7 miesiąca

najbardziej podobają nam sie imiona Martynka i Bartek ☺ ale nic pewnego

reklama
Do góry