reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Hej Dziewczyny.... piekny dzień dzisiaj ale musze dokonczyc sprzątanie... właściwie to czekam az maz wstanie i mi pomoże bo wczoraj tak poszalalam z robotą ze dzisiaj wszystko mnie boli... i w nocy ze strachu o Dawida sprawdzałam jak się ma ... na szczęście wszystko w porzadku...
Najlepiej jak sie okaże ze Dawid to Laura hehe... tylko mój gin to zawsze taki pewniak... a jak pytam czy na pewno to jeszcze foch na mnie, ze jakby nie byl pewny to by nie mówił...ale lubię go [emoji4]
Co do chowania brzucha to przy Antosi promotorka tydzień przed porodem nie zorientowała sie,ze jestem w ciąży... tez siedziała gdzieś głęboko a młoda miała 4.3kg.
Na jutrzejszego grilla mam wszystko przygotowane... od 7.00 lazilam po spozywczych.
Chyba sobie zrobię kawke i moze jakies owoce do tego a najlepiej z lodami [emoji6]

Dawid bardzo ładne imię . My myślimy o dziewczynce Lenie a chłopiec Borys

Lody wygrały...
1496480247-aaaaaa.jpeg

reklama
Ja chciałam zajść w ciążę jeszcze na macierzyńskim a pierwszy okres dostałam w styczniu tak więc dziecko z terminem na listopad to był pierwszy wolny termin ;) z maja juz malucha mam to teraz będzie dla odmiany dziecię jesienno-zimowy :D zresztą ja też jestem urodzona w listopadzie i bardzo cieszę się na drugiego skorpiona w rodzinie, będzie do pary bo mamy dwa byki (syn i kotka), dwa lwy (mój D. i kocur) to teraz czas na parę skorpionów [emoji23]

A potrzebuje jakieś zaświadczenie o zatrudnieniu? Bo coś w necie jest napisane ale sama nie wiem

w57v3e3kzxelqjhu.png
A jesteś zatrudniona? A teraz na zwolnieniu lekarskim? U nas to było szybko, sama sobie sprawdziła, że jesteśmy ubezpieczeni i po sprawie. Oby dwoje pracujemy w firmach państwowych. Ale jak pracujesz to chyba powinnaś być w tym systemie, że jesteś ubezpieczona.

reklama
Do góry