pudrowaona5
Fanka BB :)
No tak masz racje.jakos o tym nie pomyslalamMoże i nasze skarby będą świętować razem urodzinyz terminami to różnie bywa
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No tak masz racje.jakos o tym nie pomyslalamMoże i nasze skarby będą świętować razem urodzinyz terminami to różnie bywa
Świetne wiadomości Tylko skąd te plamienia skoro wszystko ok.Dziewczynka [emoji173]️ Agatka wyglada na zdrowa. Sprawdzali bardzo dokładnie takie rzeczy nawet jak przepona, móżdżek itp. Na razie niewiadomo skąd plamieni. Zaraz będę miała badanie na fotelu.
A i szyjka ma 5cm!!! Wczoraj była chyba zle zmierzona
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
to pozwol sobie czasem na przyjemnosci lepiej zjesc cokolwiek niz nie jesc nicMialam tak do 14tc , teraz sie martwie bo brak apetytu mnie dopadl :/
No wlasnie martwi mnie, ze jem same gowna I za duzo slodyczy... na mieso nie mam ochotyto pozwol sobie czasem na przyjemnosci lepiej zjesc cokolwiek niz nie jesc nic
jedz warzywa, staraj sie troche ich wcisnac i bedzie ok, widocznie to jest to, czego organizm potrzebuje teraz organizm wie , czego mu potrzeba, moze sprobuj jakies orzechy, ja tez jestem alergikiem, wszelkie pyłki sa straszne dla mnie, ale np na orzechy alergia mi przeszla odkad jestem w ciazy, moze sprobuj chociaz zupy warzywne, raz dziennie przynajmniej , te z biedronki nawet warzywne, slyszalam ze maja b dobry skladNo wlasnie martwi mnie, ze jem same gowna I za duzo slodyczy... na mieso nie mam ochoty
@Mycha07 hehehe, mi by.się nie chciało tak ukrywać a jak już w ogóle wyjdzie mi dziewczynka to chyba obdzwonię cały świat [emoji23][emoji23][emoji23]
Na chwilę obecną jem wszystko tak jak przed ciążą, nie mam żadnych specjalnych smaczków ani nic mnie nie odrzuca, poprzednio właśnie nie mogłam patrzeć na mięso i przez całą ciążę jadłam tylko zupy, mój D. miał dość aaa i wtedy codziennie musiał być tost z serem a teraz to ja już w ogóle nie czuję się jak w ciąży i aż mi trochę smutno
Dziś opalam nogi na balkoniku, niech też coś mam z życia