@Anusiak1507 jeju ale ci się chce.. ja to tylko bym leżała,zazdroszczę !!!!
reklama
Anusiak1507
Fanka BB :)
@89Katia zapomnialam napisac ze gratuluje 100% Agatki:-) no i dobrze ze wyjasnila sie przyczyna krwawien;-)
Dla mnie "2" to tragedia w obcym miejscu nawet u tesciowej sie nie zalatwie chociaz mieszkalismy tam troszke kiedys;-) smieje sie ze krolowa tylko na swoim tronie usiadzie;-)
@ann9 chyba pogoda mi sluzy;-) zreszta zawsze uwielbialam gotowac wiec wracam do zywych;-)
Dla mnie "2" to tragedia w obcym miejscu nawet u tesciowej sie nie zalatwie chociaz mieszkalismy tam troszke kiedys;-) smieje sie ze krolowa tylko na swoim tronie usiadzie;-)
@ann9 chyba pogoda mi sluzy;-) zreszta zawsze uwielbialam gotowac wiec wracam do zywych;-)
@89Katia zapomnialam napisac ze gratuluje 100% Agatki:-) no i dobrze ze wyjasnila sie przyczyna krwawien;-)
[emoji73]+[emoji372]=[emoji536]
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Dzięki za gratulacje teraz będę mogła wystartować z wyprawka
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
@estrelicia ślub cywilny, sukienka bardzo prosta z tyłu jest delikatnie dłuższa czego nie widać na zdjęciu. No i oczywiście buty na zdjęciu mam byle jakie
Zobacz załącznik 808648
Rany jaka ładna uwielbiam proste sukieneczki tylko ja już nie mogłabym takiej założyć właśnie poszukuje jakiś letnich bo coraz cieplej a mój brzuch rośnie w zawrotnym tempie.
kurde, nie moge, mam tak, że jak jestem głodna i pomimo tego że np jadłam niedawno i zaraz zgłodnieje, to jak nie zjem praktycznie od razu, to wymiotuję.. z głodu.. rano też tak mam, jak nie zjem od razu to mi się zbiera.. i musze jesc duzo
Adrianna.em
Dziękuję dziewczyny za miłe słowa! mam nadzieję tylko, że się dopnę w dniu ślubu bo brzuszek rośnie
))) to sie uśmiałam ) ale wiem o czym mówicie - mam identycznie, nie znoszę ani jednego ani drugiego robić poza domem :/ mój m tego w ogole nie rozumie+=
Dzięki za gratulacje teraz będę mogła wystartować z wyprawka
Synekluty 2014
Walentynkalistopad 2017
Adrianna piękna ta sukienka w prostocie siła
Co do spania - ja śpię różnie, kiedys czytałam ze raczej nie powinno sie spac tylko na lewym jesli jest wszystko ok ale juz nie pamietam dokładnie... mysle ze na naszym etapie należy spac tak jak nam wygodnie bo jak nam dobrze to i bejbikowi tez
Ja zjadłam 3 naleśniki z musem truskawkowym i od razu mi lepiej
reklama
pudrowaona5
Oczywiscie innej opcji nie ma by brac samemu antybiotyk
Gratuluje AgatkiDziewczynka [emoji173]️ Agatka wyglada na zdrowa. Sprawdzali bardzo dokładnie takie rzeczy nawet jak przepona, móżdżek itp. Na razie niewiadomo skąd plamieni. Zaraz będę miała badanie na fotelu.
A i szyjka ma 5cm!!! Wczoraj była chyba zle zmierzona
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Tak i jeszcze ma siostra bliziaczka tez ma urodzinyCzyżbyś urodziła się 4 czerwca????Ja jestem z tego dnia i znam wiele osób z tej daty
Ooo to jest nasz troje do zyczentez mam urodziny 4 czerwca
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom