reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

@Mycha07 teraz to jestem na maksa ciekawa imienia :D ile będziemy musiały czekać na ujawnienie? [emoji14]

@89Katia świetna wiadomość! A zostajesz w szpitalu czy wracasz do domu?

@ewka.k co za dupny szpital? Jak to nie chcą Cię zbadać z bólami? Masakra...

@Adrianna.em bardzo fajna sukienka, w moim stylu :)

@ann9 mi póki co tylko pozycja na brzuchu przeszkadza a na resztę nie zwracam uwagi ale chyba najmniej leżę właśnie na lewym boku ;)

reklama
Hej Dziewczyny. Często Was podczytuję, ale dopiero teraz odważyłam się napisać. Kibicuję każdej z Was :). Mam nadzieję, że jeszcze mnie przyjmiecie do swojego grona. Kilka słów o mnie.. mieszkam na południu Polski, zbliżam się do 30 lat. Jestem po przejściach ciążowych. Obecnie jestem w 17 tygodniu prawidłowej ciąży. Wcześniejsze były pozamaciczne a było ich aż 4. Bardzo chciałabym pozostać z Wami na dłużej, wspierać się wspólnie i wymieniać opiniami :)
Witaj, trochę przeszłaś współczuję, ale teraz napewno wszystko będzie dobrze:) ja też przeszłam ciążę pozamaciczną , ale po zapłodnienia in vitro.

Itucha jeszcze do jutra na pewno mnie potrzymaja, bo musza minąć 3 doby. Ale myśle, ze jeśli przez noc nic się nie wydarzy, to jutro mnie puszcza, bo tutaj na oddziale jest niesamowity ruch i są potrzebne wolne lozka.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

U mnie z tymi ruchami na początku było tak samo. Coś poczułam z później 2 dni przerwy. I to z reguły na początku pojawiały się tylko wieczorem jak leżałam na plecach lub wygodnie usiadłam. Teraz od kilku dni częściej o każdej porze dnia jak usiądę lub stanę (w chwilach spoczynku bardziej zauważam) ale dalej są delikatne, takie leciutkie pukanie lub wiercenie się.

Ja mam identycznie:tak:

od dietetyk usłyszałam że banany właśnie zapieraja:/ Śpię na różnych bokach i plecach. Na brzuchu nigdy nie spalam więc teraz też nie śpię. Staram się na lewym spać ale cierpne:/ Czasem jak się schylam to coś mi tam przeszkadza więc sądzę że jak się dzidzia przesunie to tak potem czuć.
A co do błonnika to Lem tyle warzyw i owoców ale i kotletem na oleju nie pogardze więc czas w toalecie jest różny;)

reklama
kurde, nie moge, mam tak, że jak jestem głodna i pomimo tego że np jadłam niedawno i zaraz zgłodnieje, to jak nie zjem praktycznie od razu, to wymiotuję.. z głodu.. rano też tak mam, jak nie zjem od razu to mi się zbiera.. i musze jesc duzo :D
Mialam tak do 14tc , teraz sie martwie bo brak apetytu mnie dopadl :/

Do góry