reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Gaga - dobrze że mały już po! teraz powolutku będzie wszystko się prostowało, musi być dobrze!

Milagros - jeśli jest gorączka to sorry ale IP i antybiotyk. z zapaleniem piersi nei ma żartów bo może się ropień zrobić, a wtedy .. koniec kp :/

Emalka - mój kąpiele uwielbia, ryk jest tylko jak go wyciągam. W trakcie - pełna euforia

Karo - :* cudownie że mały tak fajnie przybiera :* mama odpuściła?

Joasia - myślę o was cały czas!

Milagros - mi w obu zapaleniach - i teraz i poprzednio - na pierwszy rzut oka nie było widać guzka.. Ale obserwuj się, ja teraz miałam zapalenie mimo że mój internista mi nie do końca wierzył ;) a mnie cycek bolał i mega wysoka gorączka przy zwykłym katarze :/ Dwa dni i po sprawie, cycek nie boli, gorączki nie ma, tylko przeziębienie nadal leczę :p

U mnie wielki problem- od rana męczyła mnie biegunka i chyba sie odwodnilam. Nie mam wogole pokarmu w piersiach- Mała od 18 wisi na cycu i ledwo cos z niego wyciska- a ja w domu nawet ciut modyfikowanego nie posiadam. Ledwo żyje i ledwo na oczy widzę bo wczorajsza noc tez zarwana i nie odespana. Nie wiem czy to możliwe przez biegunkę stracić pokarm ale to nie możliwe zeby dziecko od 5 godzin chciało ciagle jeść i nawet minuty nie spalo

a może warto na kroplówkę podjechać..? Bo to raczej mało bezpieczne.. szczególnie w połogu...

reklama
Koalka pij pij a mleczko wróci
Gaga a może ona głodna jest już za bardzo na kąpiel? Może wcześniej musisz ją kąpać tak po 1,5 godz. Po karmieniu.
U mnie apetyt troche wyhamowal ale caly czas 4-4,5 kg na plusie.
Byla u nas pediatra i wszystko ok. Zółtaczka schodzi :)
Pupke lekko odparzona miała wczoraj ale dziś już super i wydaje mi się ze faktycznie Nivea na oparzenia pomógł najbardziej.
Zakupiłam te plastry na blizny Sutricon i juz po pierwszym widac efekty bo blizna zmiekla i zbledla. A jeden pasek przecielam wzdłuż i jeszcze na pół także z 5 zrobi się 20 :)

13.10.2016 córcia

Do góry