reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
G. może akurat wyjdzie w środę. Cyca powoli ciągnie i nawet mu to tak źle nie idzie. Ale na spokojnie wezme się za to w domu.
Oj jak widze te matki wcześniaków, które już np.2 miesiace odciągają mleko i po tym czasie dopiero dzieci dostają cyca, to wiem, że wszystko jest możliwe.

8.11[emoji480]Gabryś [emoji64]

Joasia oby Gabrys e srode juz byl w domku :)

Emalka u nas jak ka kapie jest krzyk, jak tata blogi spokoj. Dlatego kapie tata:)

Milagros Koalka szorowac na ip , po co się męczyć

Natalia 7.11.16 [emoji173] 3020g/54cm [emoji480]

Gaga bardzo współczuję i pomodle się za synka twojego.

Witam was.
Bardzo przepraszam że się nie udzielam ale nie mam za bardzo czasu ostatnio zwłaszcza że przez ostatnie dwa tygodnie miałam szpital w domu bo cała nasza trójka była chora a teraz to przedszkole to zakupy i tak mija czas. Wieczorami padam na ryj i to dosłownie w nocy wstaje po 5 razy i też w dzień nie jest za wesoło.

Tak was podczytuje i zastanawiam się czy tylko ja jeszcze nie urodziłam. szczerze mam już dość ledwo chodzę i funkcjonuje a tu cisza.

Gaga bardzo współczuję i pomodle się za synka twojego.

Witam was.
Bardzo przepraszam że się nie udzielam ale nie mam za bardzo czasu ostatnio zwłaszcza że przez ostatnie dwa tygodnie miałam szpital w domu bo cała nasza trójka była chora a teraz to przedszkole to zakupy i tak mija czas. Wieczorami padam na ryj i to dosłownie w nocy wstaje po 5 razy i też w dzień nie jest za wesoło.

Tak was podczytuje i zastanawiam się czy tylko ja jeszcze nie urodziłam. szczerze mam już dość ledwo chodzę i funkcjonuje a tu cisza.
Dominika, nie martw się. Nie jesteś sama. Ja dzisiaj zgłosiłam się do szpitala bo dostałam skierowanie. Narazie cyrki są bo jest tyle pacjentek ze nie mają co ze mną zrobić. Wg usg mój młody ma 4300 ale lekarz stwierdził że jak chce mogę próbować SN a jak poród postępować nie będzie to wtedy CC. Coś czuję że czeka mnie tu weekend i kompletne czekanie na cud.

Gaga, zdrówka dla synka, oby jednak to był tylko chwilowy kryzys.

Joasia, jeszcze troszkę i wrócicie do domku.

Jestem w 40 tygodniu ciąży[emoji4]
Czekamy na Ciebie syneczku[emoji173]

Dominika, nie martw się. Nie jesteś sama. Ja dzisiaj zgłosiłam się do szpitala bo dostałam skierowanie. Narazie cyrki są bo jest tyle pacjentek ze nie mają co ze mną zrobić. Wg usg mój młody ma 4300 ale lekarz stwierdził że jak chce mogę próbować SN a jak poród postępować nie będzie to wtedy CC. Coś czuję że czeka mnie tu weekend i kompletne czekanie na cud.

Gaga, zdrówka dla synka, oby jednak to był tylko chwilowy kryzys.

Joasia, jeszcze troszkę i wrócicie do domku.

Jestem w 40 tygodniu ciąży[emoji4]
Czekamy na Ciebie syneczku[emoji173]

Karola to jest duży dzidziuś chyba lepiej cc.
Ja byłam we środę u lekarza i mam niby lekko otwarta szyjke i z tego co mi pani doktor powiedziała to mała moja nie będzie duża zobaczymy. następna wizyta w poniedziałek jeśli nic nie ruszy. Miałam w nocy skurcze z wtorku na środę ale po półtora godzinie ucichlo tak samo wltydzien temu do 3 w nocy też mnie meczyly i to dosyć reguralne i też ucichlo. z pierwszym dzieckiem urodziłam 3 dni przed terminem bo odeszły mi wody i wywolywali a teraz eh ciężko mi

Gaga - nie ustajemy w modlitwach :*

Ja też czekam, Mała coś się do wyjścia nie garnie. Czekamy na kolejne ktg. Jak Córa nie zmieni zdania do poniedziałku to przyjmą nas na oddział...
Osobiście liczę, że się "przestraszy" i w końcu coś się zacznie...

reklama
Gaga wszystkie myśli skierowane na Was. Sebastian na pewno do sobie radę! Trzymajcie sie!!

U nas dziś była położna, trochę chyba pomogła odpaść pepuszkowi, wiec będziemy dalej psiakac octaniseptem, kolejna wizyta w przyszły czwartek ma wsiąść ze sobą wagę:)

Z karmieniem jakoś leci, Mała od kilku dni nie miała swoich histerii wiec odpukać kołek chyba na razie nie mamy. Je ładnie, czasem sie frustruje na cycka ale juz taki urok. Ja nadal trzymam dietę ale mamy rezultat 2 kupek dziennie, żółte ale jeszcze bez białych grudek ;) Jedziemy bez żadnych wspomagaczy, przy kupce Młoda sie skupia, trochę stęka, widać ze robi ale nie płacze ani nie napręża brzuszka wiec raczej bólu jej to nie sprawia. Zobaczymy jak bedzie dalej, ale mam nadzieje ze wyjdziemy na prosta. Mój jedzie na 4 dni w delegacje i zostaje sama, mama ma przyjechać na jedna noc, mam nadzieje ze jakoś ogarne dwójkę :)

Joasia trzymam kciuki za wypis!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry