reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Gaga - dobrze że mały już po! teraz powolutku będzie wszystko się prostowało, musi być dobrze!

Milagros - jeśli jest gorączka to sorry ale IP i antybiotyk. z zapaleniem piersi nei ma żartów bo może się ropień zrobić, a wtedy .. koniec kp :/

Emalka - mój kąpiele uwielbia, ryk jest tylko jak go wyciągam. W trakcie - pełna euforia

Karo - :* cudownie że mały tak fajnie przybiera :* mama odpuściła?

Joasia - myślę o was cały czas!

Milagros - mi w obu zapaleniach - i teraz i poprzednio - na pierwszy rzut oka nie było widać guzka.. Ale obserwuj się, ja teraz miałam zapalenie mimo że mój internista mi nie do końca wierzył ;) a mnie cycek bolał i mega wysoka gorączka przy zwykłym katarze :/ Dwa dni i po sprawie, cycek nie boli, gorączki nie ma, tylko przeziębienie nadal leczę :p

U mnie wielki problem- od rana męczyła mnie biegunka i chyba sie odwodnilam. Nie mam wogole pokarmu w piersiach- Mała od 18 wisi na cycu i ledwo cos z niego wyciska- a ja w domu nawet ciut modyfikowanego nie posiadam. Ledwo żyje i ledwo na oczy widzę bo wczorajsza noc tez zarwana i nie odespana. Nie wiem czy to możliwe przez biegunkę stracić pokarm ale to nie możliwe zeby dziecko od 5 godzin chciało ciagle jeść i nawet minuty nie spalo

a może warto na kroplówkę podjechać..? Bo to raczej mało bezpieczne.. szczególnie w połogu...

reklama
Koalka pij pij a mleczko wróci
Gaga a może ona głodna jest już za bardzo na kąpiel? Może wcześniej musisz ją kąpać tak po 1,5 godz. Po karmieniu.
U mnie apetyt troche wyhamowal ale caly czas 4-4,5 kg na plusie.
Byla u nas pediatra i wszystko ok. Zółtaczka schodzi :)
Pupke lekko odparzona miała wczoraj ale dziś już super i wydaje mi się ze faktycznie Nivea na oparzenia pomógł najbardziej.
Zakupiłam te plastry na blizny Sutricon i juz po pierwszym widac efekty bo blizna zmiekla i zbledla. A jeden pasek przecielam wzdłuż i jeszcze na pół także z 5 zrobi się 20 :)

13.10.2016 córcia

Do góry