Kliska super ze wyniki sie poprawiły. A znaleźli przyczynę czemu ciąża tak obnizyala ilość płytek?
Linka u nas była dziś położna i na razie odradziła probiotyki i wszystko co chemiczne lub nienaturalne a na początek zrobić porządek z jedzeniem, ja generlanie jem mało i naprawdę uważam, bo głownie biały ser, sałatę, wędlinę jakiś dżemik a na obiad marchew, mięsko i zamiennie kasza, ryż, ziemniaki. Powiedziała ze to moze być od żywych kultur bakterii w serze i jogurtach... wiec odstawiam cały nabiał, zostaje mi mięso sałata wędlina marchew i ziemniaki lub kasz
Ryż ponoć ma właściwości wstrzymujący kupkę, jagody tez. Mam nie jeść jogurtów, z owoców z kolei pozostają tylko jakblka. I weź tu zyj
Mam tez zwiększyć ilość wody i soki marchwiowe, mówiła ze kozi nabiał moge, ale nie wiem czy sie zdecyduje bo nie przepadam. Nie wiem czy aż tak Iza moze być wrażliwa, no ale kilka dni i zobaczymy czy sie kupka ruszy i czy zalecenia dają efekt.
Basieńko przykro ze waga tak leci, u nas walki ciąg dalszy, dzisiaj histerie przy cycku były ale przetrzymałam ja i w koncu wypiła duzo i zasnęła, ona sie za leniwa robi jak butelkę dostaje i potem jak musi sie wysilać by ssać to czasem sie wkurza a do tego brak kupki podejrzewam ze powoduje ból brzuszka[emoji20]
Karosznurek sama musisz zdecydować trudno doradzać w takiej sytuacji co do zaproszenia ojca.
Podziwiam za tak wczesne chrzciny
Koalka zdrówka oby nic sie nie wykluło Wam!
Emalka to ja zasłużyłam na piwo [emoji23][emoji481] No brak silikonowej wkładki robi różnice, a jak pomyśle ze nie wpadłam na to 6 lat temu z Basia i sie męczyłam ciągnąć przez 1h 50 ml to tylko pozostaje głowa w mór.. [emoji31][emoji36][emoji856]
Gaga obyście szybciutko znali wiecej szczegółów. Trzymamy kciuki &&&
Joasiu jak u Was?
U mnie była dziś położna, zdjęła kilka szwów, został niby jeden ale mówiła ze sam wypadnie (mam nadzieje), nie zważyła mi Izki, teraz pediatra. Ciekawe czy przyjdą czy musze iść do przychodni...z drugiej strony jak przyjdą to mi znowu nie zważa...
Generlanie cały dzien tego posta pisze, bo ciagle cos!
Z pozytywów byłyśmy dziś ponad godzinkę na spacerku ale słonko piękne aż miło
dla mnie to tez pierwszy spacer od sierpnia
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom