reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

Iza 33dni to sporo naprawdę...

Basienka trzymam kciuki za powodzenie z kp[emoji6] ja też karmię na żądanie i z reguły budzi się co 4h ale i co 2h się zdarza[emoji6]

Aleksandra[emoji7] urodzona 12.11.2016r[emoji177]

reklama
Basienka-zalecono mi aby dokarmiac po kazdym przystawieniu do piersi. Regule mam taka ze najpierw jedna piers potem druga i dopiero butla. Ale pamietaj ze aby wprowadzic mleko poczatkowe najlepiej byloby skonsultowac to najpierw z pediatra. U mnie byla pediatra z polozna i to one zadecydowaly o takim schemacie karmienia.
Bida w cycach coraz wieksza... to prawda ze kazda kropla mm zabiera mleczko naturalne.
Jeszcze do soboty potrafialm odciagnac cos laktatorem a dzisiaj jest porazka... nie leci nic..w dodatku dostalam miesiaczke i nastroj calkowicie popsuty.
Ale mlekiem juz sie tak nie przejmuje. Sama bylam na Humanie od samego poczatku i jakos zyje.
Wypilam 2 herbatki na rozkrecenie przystawiam moje rozzloszczone drace sie dziecie i zobaczymy moze uda sie jeszcze to przywrocic a jesli nie to trudno.
Tobie zycze powodzenia :-*

Basienka u nas zalezy, bo czasem mała poje w 10-15min a czasem schodzi się jej z 1h..
Powodzenia i dużo cierpliwości Ci życzę [emoji10]

Aleksandra[emoji7] urodzona 12.11.2016r[emoji177]

Dziewczyny a teraz z innej beczki, nie wiecie moze czy wyniki antybiogramu sa podawane według stopnia wrażliwości ? Tzn. Ze na pierwszym miejscu jest ten antybiotyk na ktory najbardziej jest wrażliwa bakteria ???

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

U nas tez rożnie z tym karmieniem od 15 minut po 2h ;) albo wlasnie tak jak pisze Milagros jest czas ze co chwile przez 2-3h za to potem do 5h potrafi spać:) weź tu bądź mądry i ustaw cos:)

Zostawialyscie juz dzieciaczki? Macie taki plan w najbliższym czasie???

Basieńko trzymam kciuki cały czas za Twoje karmienie. Princeska a pijesz duzo wody???

Ja wczoraj wzięłam sobie rady położnej do serca opilam sie soku marchwiowego, duzo wody, 5 posiłków, a dzisiaj mleka w nocy duuzo jeszcze pewnie przyczyniło sie do tego spanie Izuni przez 5h i non stop mi ciekło mleko... zobaczymy czy taka ilość sie utrzyma? U nas widzę ze tez czasem jest problem z dobrym przyssanien co ja frustruje ale nie daje za wygrana i walczę aż załapie :) co czasem trwa i pol h histerii ale jak złapie to pięknie ssie :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry