reklama
Koalka91
Fanka BB :)
przebili mi do końca wody i 6 rozwarcia ale skurcze takie sobie są. Rysują sie coraz dłuższe ale narazie znośnie jest z bólami czyli to chyba nie te właściwe. Jejku boje sie ale pamietam Ivi- zadaniowo podejść !
oksy nie podadzą bo myślą ze rozkręce sie sama
oksy nie podadzą bo myślą ze rozkręce sie sama
Ostatnia edycja:
Koalka dajesz Nawet sie nie zorientujesz a bedą parte i dzidzia z Tobą
Ivi ja z Basia byłam 2,5 roku w domu i to było dla mnie za długo. Odżyłam jak wróciłam do pracy, ludzi, realizacji... a jak mama szczęśliwa to i dzieć szczęśliwszy mimo ze niestety miała mnie mniej i było cieżko jej to zaakceptować, ale dłużej w domu bym zwariowała
U mnie bez zmian, skurczy brak, lekko cmi ta macica i brązowe upławy po gmeraniu. Młoda trochę sie rusza ale ona największa aktywność ma zawsze od 16/17 do wieczora. Trochę poddenerwowana jestem.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ivi ja z Basia byłam 2,5 roku w domu i to było dla mnie za długo. Odżyłam jak wróciłam do pracy, ludzi, realizacji... a jak mama szczęśliwa to i dzieć szczęśliwszy mimo ze niestety miała mnie mniej i było cieżko jej to zaakceptować, ale dłużej w domu bym zwariowała
U mnie bez zmian, skurczy brak, lekko cmi ta macica i brązowe upławy po gmeraniu. Młoda trochę sie rusza ale ona największa aktywność ma zawsze od 16/17 do wieczora. Trochę poddenerwowana jestem.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
mama-czwórki
Hej.
Koalka- trzymam kciuki za szybki finał . Już niedługo przytulisz swoje Maleństwo. A może już jest na świecie...
Mój maluch jak narazie odpukać jest super grzeczniutki. Je i śpi na zmianę . W nocy budzi się co 3 godziny na karmienie i zasypia pięknie przy cycu. Spał tak od 20 do 7.30 także jestem mega szczęśliwa i jupi- wyspana.
Dziewczyny- kiedy zglaszałyście się do położnej środowiskowej? Ja nie wybrałam wcześniej . Wczoraj wypuścili nas dopiero po 17 , a teraz jest długi weekend. Jak zadzwonię do niej w poniedziałek i umowiĘ się na wtorek, środę to będzie ok? W poniedziałek planuje iść do pediatry.
Muszę jeszcze po południu chatę ogarnąć . Nie było mnie 5 dni , a moja super czwórka tak załatwiła mieszkanie , ze wyglądało jakby tornado przeszło. Mąż się starał ale wyszło mu średnio W pokoju naszym i maluszka ogarnął ładnie ale o reszcie jakby zapomniał.Już trochę posprztatałam ale jeszcze sporo zostało.
Babcia chcę zabrać na wieś na 2 dni Szymkonka i EmilkĘ ale nie wiem czy to najlepszy pomysł . Może lepiej żeby oswolili się z nową sytuacją w domku.
KrzysieM wszyscy są zachwyceni i chcą mamie pomagać w opiece - chcieliby go głaskać , całować Niestety nawet jak śpi.
To tak po krótce teraz wygląda nasze życie w siódemkę
Koalka- trzymam kciuki za szybki finał . Już niedługo przytulisz swoje Maleństwo. A może już jest na świecie...
Mój maluch jak narazie odpukać jest super grzeczniutki. Je i śpi na zmianę . W nocy budzi się co 3 godziny na karmienie i zasypia pięknie przy cycu. Spał tak od 20 do 7.30 także jestem mega szczęśliwa i jupi- wyspana.
Dziewczyny- kiedy zglaszałyście się do położnej środowiskowej? Ja nie wybrałam wcześniej . Wczoraj wypuścili nas dopiero po 17 , a teraz jest długi weekend. Jak zadzwonię do niej w poniedziałek i umowiĘ się na wtorek, środę to będzie ok? W poniedziałek planuje iść do pediatry.
Muszę jeszcze po południu chatę ogarnąć . Nie było mnie 5 dni , a moja super czwórka tak załatwiła mieszkanie , ze wyglądało jakby tornado przeszło. Mąż się starał ale wyszło mu średnio W pokoju naszym i maluszka ogarnął ładnie ale o reszcie jakby zapomniał.Już trochę posprztatałam ale jeszcze sporo zostało.
Babcia chcę zabrać na wieś na 2 dni Szymkonka i EmilkĘ ale nie wiem czy to najlepszy pomysł . Może lepiej żeby oswolili się z nową sytuacją w domku.
KrzysieM wszyscy są zachwyceni i chcą mamie pomagać w opiece - chcieliby go głaskać , całować Niestety nawet jak śpi.
To tak po krótce teraz wygląda nasze życie w siódemkę
martussia2203
Jestem MAMĄ!!♥
Mama4 w siódemke jak to brzmi [emoji179]
Oby Krzys cały czas był taki grzeczny
Skrzat ja też dziś wypatruje ruchów bo jakaś leniwsza... Ale moja też bardziej wieczorem się odpala.
Koalka obyś już miała poród za sobą i przytulala swój Skarb!
Laski ciśnienie mi jakoś się dziś podniosło. Kiedy trzeba wszczynac alarm. Największe ciśnienie z marszu to 140/86. Po odpoczynku spada do ok 132/80.
40 tydzień ciąży [emoji173] Czekamy na drugą córeczkę TP 11-14.11.16
Oby Krzys cały czas był taki grzeczny
Skrzat ja też dziś wypatruje ruchów bo jakaś leniwsza... Ale moja też bardziej wieczorem się odpala.
Koalka obyś już miała poród za sobą i przytulala swój Skarb!
Laski ciśnienie mi jakoś się dziś podniosło. Kiedy trzeba wszczynac alarm. Największe ciśnienie z marszu to 140/86. Po odpoczynku spada do ok 132/80.
40 tydzień ciąży [emoji173] Czekamy na drugą córeczkę TP 11-14.11.16
Bedemama!
Moderator
Martussia ja myślę, że nie masz najgorszego tego ciśnienia. Górne jest tylko trochę zawyżone, ale ja ciągle słyszę, że ciąża to wysiłek dla organizmu i ciśnienie zazwyczaj idzie wtedy w górę.
U mnie znowu w drugą stronę. Dzisiaj mam 85/53 i puls 105, aż czuję jak mi wali serducho.
U mnie znowu w drugą stronę. Dzisiaj mam 85/53 i puls 105, aż czuję jak mi wali serducho.
emalkadream
Martusia i u mnie dziś wyższe ciśnienie Ale jeszcze w normie. Panikę trzeba siać jak jest wyższa któraś z wartości powyżej 140/90.
U mnie jakieś mini skurcze są od rana.
Jestem w trakcie 39 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji480][emoji274][emoji254]
U mnie jakieś mini skurcze są od rana.
Jestem w trakcie 39 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji480][emoji274][emoji254]
Joasia_1986
Byłam u Gabrysia. Jest w trakcie ogrzewania. Jeszcze nie tak szybko bedzie można go wziąć.
Posiedzieliśmy, pogadalismy i musze jechać bo ten pęcherz to masakra.
Potem jeszcze pojedziemy, albo już sam R. bo wtedy będzie wiadomo coś więcej.
[emoji480]8.11[emoji64]Gabryś
Posiedzieliśmy, pogadalismy i musze jechać bo ten pęcherz to masakra.
Potem jeszcze pojedziemy, albo już sam R. bo wtedy będzie wiadomo coś więcej.
[emoji480]8.11[emoji64]Gabryś
reklama
mama-czwórki
Martusia powód do zmartwień jest wtedy, gdy ciśnienie w spoczynku przekracza 140/90. Nie należy mierzyć ciśnienia po wysiłku lub posiłki bo nie będzie to prawidłowy pomiar.
Joasia - super ,że udało Ci się w końcu spotkać z synkiem. Cały czas mocno trzymam kciuki za dzielnego Gabrysia.
Joasia - super ,że udało Ci się w końcu spotkać z synkiem. Cały czas mocno trzymam kciuki za dzielnego Gabrysia.