reklama
Joasia_1986
Fanka BB :)
Tam są ścisłe godziny odwiedzin. Jak go przeniosą na inną sale to może bedzie z tym lepiej. My i tak byliśmy już po. W sumie jak byliśmy po 13 to byliśmy tylko my i potem jedna para szła jak wychodziliśmy, a za drugim razem nie było poza nami w ogóle innych odwiedzających. Bo to takie miejsce rygorystyczne.
Nakładek używałam z Avent.
[emoji480]8.11[emoji64]Gabryś
Nakładek używałam z Avent.
Priinceseczka
Mamo czworki my wyszlismy ze szpitala w poniedzialek a polozna dotarla do nas w piatek. Mowila ze dopiero we czwartek dotarlo zgloszenie do przychodni ze szpitala.
Byla juz 4 razy sle to jeszcze nie koniec.
Byla juz 4 razy sle to jeszcze nie koniec.
Joasia_1986
Do mnie przyjdzie położna w poniedziałek pooglądać moją rane, pogadać, pomierzyć ciśnienie itp. No, ale ja położną wybierałam sobie sama, w sensie osobiście do niej dzwoniłam. A jakbym miała Gabrysia przy sobie to ona by przyszła w dzień jego wyjścia ze szpitala lub na drugi dzień.
Ja jestem po ściąganiu mleka... ze sciągania na ściąganie idzie więcej i łatwiej. Teraz już udało się 120ml.
Ja jestem po ściąganiu mleka... ze sciągania na ściąganie idzie więcej i łatwiej. Teraz już udało się 120ml.
Urodziłam 11.11. (22:16) Izunia[emoji6]
Moje małe, ciagle za małe dziecko wg usg jak się urodziło miało 3710g i 60 cm 10pkt, poród 2h ale ściany gryzłam z bólu. Jak dojdę do siebie to napisze co i jak bo przeżycie nie daj sie, ale juz zapominam o bólu, Młoda ładnie cyca
Koalka gratulacje
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Moje małe, ciagle za małe dziecko wg usg jak się urodziło miało 3710g i 60 cm 10pkt, poród 2h ale ściany gryzłam z bólu. Jak dojdę do siebie to napisze co i jak bo przeżycie nie daj sie, ale juz zapominam o bólu, Młoda ładnie cyca
Koalka gratulacje
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
Joasia_1986
Skrzat WOW! Gratulacje! Jakie wymiary! No to masz już kogo w ręce wziąć. Młoda chyba będzie modelką [emoji106][emoji175]
reklama
Koalka91
Dziękuje dziewczyn za gratulacje i kciuki.
Nadrobię napewno wasze posty ale mam pytanie które mnie zastanawia.
Malutka dużo pociimkala piersi na trakcie pózniej tez trochę- popłakała pozna o 21 pomogła zrobić kupkę jej i jął zasnęła tak śpi. Czy wybudzać mała na karmienie? śpi obok w stojaku bo tak położna ja ustala i sama niewiem... dziewczyny z sali maja takie maluchy co ma okrągło płaczą i trzeba dawać cyca a moja nawet sie nie zbudzi płaczem smacznie śpi. Moze po porodzie nie budzić jej wloncu tez musi odpocząć?
Nadrobię napewno wasze posty ale mam pytanie które mnie zastanawia.
Malutka dużo pociimkala piersi na trakcie pózniej tez trochę- popłakała pozna o 21 pomogła zrobić kupkę jej i jął zasnęła tak śpi. Czy wybudzać mała na karmienie? śpi obok w stojaku bo tak położna ja ustala i sama niewiem... dziewczyny z sali maja takie maluchy co ma okrągło płaczą i trzeba dawać cyca a moja nawet sie nie zbudzi płaczem smacznie śpi. Moze po porodzie nie budzić jej wloncu tez musi odpocząć?