reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

Przeczytałam właśnie listę rozpakowanych mam. Bardzo wam gratuluje;*
życzę dużo siły oraz cierpliwości bo szczęście już macie ;)

reklama
Tam są ścisłe godziny odwiedzin. Jak go przeniosą na inną sale to może bedzie z tym lepiej. My i tak byliśmy już po. W sumie jak byliśmy po 13 to byliśmy tylko my i potem jedna para szła jak wychodziliśmy, a za drugim razem nie było poza nami w ogóle innych odwiedzających. Bo to takie miejsce rygorystyczne.

Nakładek używałam z Avent.

[emoji480]8.11[emoji64]Gabryś

Cześć! Wysłałam prośbę o dopis do listy. My już też niedługo będziemy się rozpakowywać :)
Szkoda, że tak późno znalazłam to forum.

1478904507384.jpg
kiedy matka się nudzi [emoji2]...

[emoji175][emoji7]synek już jest z nami [emoji7][emoji175]

Załączniki

• 1478904507384.jpg
    1478904507384.jpg
    103,3 KB · Wyświetleń: 416
Mamo czworki my wyszlismy ze szpitala w poniedzialek a polozna dotarla do nas w piatek. Mowila ze dopiero we czwartek dotarlo zgloszenie do przychodni ze szpitala.

Byla juz 4 razy sle to jeszcze nie koniec.

Do mnie przyjdzie położna w poniedziałek pooglądać moją rane, pogadać, pomierzyć ciśnienie itp. No, ale ja położną wybierałam sobie sama, w sensie osobiście do niej dzwoniłam. A jakbym miała Gabrysia przy sobie to ona by przyszła w dzień jego wyjścia ze szpitala lub na drugi dzień.

Ja jestem po ściąganiu mleka... ze sciągania na ściąganie idzie więcej i łatwiej. Teraz już udało się 120ml.

[emoji480]8.11[emoji64]Gabryś

Karosznurek. My byliśmy w przychodni u pediatry w dzień szczepień czyli w godz. Przyjęć zdrowych dzieci. Zadzwon sobie do przychodni może też u Was jest taka możliwość.
Ja mam wkładki z lovi i są ok.

13.10.2016 córcia

Urodziłam 11.11. (22:16) Izunia[emoji6]
Moje małe, ciagle za małe dziecko wg usg jak się urodziło miało 3710g i 60 cm;) 10pkt, poród 2h ale ściany gryzłam z bólu. Jak dojdę do siebie to napisze co i jak bo przeżycie nie daj sie, ale juz zapominam o bólu, Młoda ładnie cyca;)

Koalka gratulacje :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Dziękuje dziewczyn za gratulacje i kciuki.
Nadrobię napewno wasze posty ale mam pytanie które mnie zastanawia.
Malutka dużo pociimkala piersi na trakcie pózniej tez trochę- popłakała pozna o 21 pomogła zrobić kupkę jej i jął zasnęła tak śpi. Czy wybudzać mała na karmienie? śpi obok w stojaku bo tak położna ja ustala i sama niewiem... dziewczyny z sali maja takie maluchy co ma okrągło płaczą i trzeba dawać cyca a moja nawet sie nie zbudzi płaczem smacznie śpi. Moze po porodzie nie budzić jej wloncu tez musi odpocząć?

Do góry