reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Basienska gratulacje. [emoji324][emoji322][emoji324][emoji480] tak myslalam ze juz po wszystkim u Was. [emoji5]A Ty jak się czujesz po cięciu?

Jestem w trakcie 39 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji480][emoji274][emoji254]

Rozpakowaly się ostatnio:
Kliska 5.11 Marysia
Mamaczworki 7.11 Krzyś
Ewa 7.11 Julia
Kejti 7.11 Natalia

Joasia 1986 8.11 Gabryś
Agulek 9.11 Kuba
Basienkaaa87 10.11 Bartuś

Wg mnie do rozpakowania zostały jeszcze:
Skrzat
Aob
Pterusińska
gaga92
Koalka91
Karola1507
emalka
Ziemniaczek
Będęmamą
Martusia
Nie za dużo nas zostało, wg mnie czekamy jeszcze na 10-ro dzieciaczków. :)

Jestem w trakcie 39 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji480][emoji274][emoji254]

Ostatnia edycja:
Koalka powodzenia!!!!

Basienka ogromne gratulacje :D

Ooo matko i corko jak mało nas zostało do rozpakowania :) Mam nadzieję, że czekanie na nasze dzieciaczki wynagrodzą nam szybkie porody i zdrowe, spokojne dzieciaczki :)

40 tydzień ciąży [emoji173] Czekamy na drugą córeczkę :) TP 11-14.11.16

Dziewczyny dziś do domu i Was nadrobie dokładniej.

Basienkaaa gratuluję dzieciątka [emoji8]

Ściągłam w nocy 60ml mleka, do ulgi. Może Zuzia wypije, bo Gabryś musi mieć świeżomrożone.

Ja na pęcherz coś mam mieć przepisane. Czekam tylko na recepte i sie stąd zwijam.

[emoji480]8.11[emoji64]Gabryś

Basieńka gratulacje:)
Koalka zamiataj do szpitala:) skurcze pomogą wywołać jak co! Ja tak miałam z Basia!

Joasiu super ze do domku:) Zu bedzie szczęśliwa:)

U nas noc na szpilkach, budzialam sie co chwile i pukałam w brzuch, jakies pojedyncze kopniaki mi odpowiadały, ale Moja zawsze nocą śpi, teraz tez sie tam cos przewija. Jak sie najem to zobaczymy czy sie uaktywni na fest:)
Teraz będę cały czas schizowac:( czy wszystko z nią ok! Pobolewa mnie podbrzusze, ale skurczy nie mam nawet te nieregularne ustały po badaniu.

Moze najem sie jeszcze dzisiaj rogali marcinskich :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Basienkaa gratulacje!!

Koalka - powodzenia!! szybkiej bezpiecznej akcij porodowej i pochwal się nam maluszkiem zaraz :) :)

Joasia - rozumiem że się zwijasz stamtąd i lecisz do Gabrysia? Buziaki i tulam!!

Ja wczoraj zaliczyłam mały spadek formy, coś czuje że moja ambicja znów zaczyna we mnie buzować i ogólnie niesprawiedliwość "zawodowa" znów mnie dopadnie.. znaczy brak możliwości zrealizowania tego co mogłabym zrobić.. ale z poprzednich ciąż pamiętam;) że to przejściowe, o ile sobie dobrze w głowie poukładam wszystko..
1478852969-ds5hxg.jpeg

reklama
Do góry