reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

Mi z pierwsza córeczka w ciąży dużo siary leciało, teraz niestety nie :/

Joasia w szpitalu Gabryś będzie miał najlepsza opiekę.

Karola czyli coś zaczyna ruszać z miejsca :) U mnie termin z om na piątek a czopa jeszcze nie widziałam.w poprzedniej ciąży wypadł jakoś 3 tyg przed porodem.

40 tydzień ciąży [emoji173] Czekamy na drugą córeczkę :) TP 11-14.11.16

reklama
Ważne że coś rusza w dobrym kierunku. Może faktycznie poniedzialkowa pełnia będzie nasza.

Tak swoją drogą ja mam na jutro bilety do kina na Pitbulla[emoji12]

Jestem w 38 tygodniu ciąży[emoji4]
Czekamy na Ciebie syneczku[emoji173]

Karola ja tez miałam iść na pitbulla bo rok temu po bratowa poszła ma pitbulla dwójkę i tej samej nocy urodziła hehe wiec siostra mi zapowiedziała ze musimy iść jak chce urodzić ale ja nie dam rady wysiedzieć bo mój brzucho ledwo mieści sie w jednym fotelu haha

Czop mi dzisiaj odszedł i brzuch boli od kilku dni i to tyle. Jak do poniedziałki nie urodze to mam na 12 KTG i nie zamierzam opuścić szpitala poli nie urodze

Mamo4/5 super ze Krzys zdrowy:)

Joasia uważaj na siebie, wypytaj o wszystko, moze niech ten pęcherz jeszcze z urologia skonsultują? Nie daj sie. A Młody niech nabiera sil.

Ja po wizycie u gina a potem 4h na IP, padam, głowa boli ide napisać na wizytowym.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Joasiu cieszę się że jest lepiej[emoji10]

Mama czwórki super że Krzys jest zdrowy [emoji10]

Agulek gratuluję[emoji8]

Gaga jak tam u Ciebie?

Jestem w 41 tc[emoji2] córeczka[emoji7] TP 05.11

Asia jak to dobrze słyszeć ze jest troche lepiej . Trzymam kciuki zeby te dni szybko były tylko wspomnieniem.
My juz w domu. Małej dzisiaj pępek odpadł . Z powodów ogólnych jest na MM ale jest ok. Martwiłam sie bo małego karmiłam piersią rok ale jest ok. Jest cudowna śliczna , szkoda tylko ze nawał gości jeszcze nie minął :-) ale to Hiszpania tego nie przeskoczę .

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Teraz sie ładnie ruszała cały wieczór, ja w ogóle nie zauważyłam by była jakoś mniej ruchliwa. Lekarz na usg wychwycił. Wiadomo ze nie rusza sie non stop, nie wiem ide teraz spać w sumie w szpitalu i tak by cała noc nie monitorowali tętna. Ech zobaczymy jakbym miała jakieś wątpliwości to jutro jak co pojadę od rana na ktg by sprawdzić czy wszystko jest ok.
Termin w sobotę. Ale jak mnie badali to mówili ze rozwarcia nie ma, ze porod sie jakoś super nie szykuje. Teraz tez skurcze juz ustały (trochę miałam po tych gmeraniach, zapisały sie na ktg jako czynność macicy ale nic regularnego).
Moja nie z tych wielkich około 3200/3300.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry