reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Asiu, straszne to wszystko :( Dobrze, że z Gabrysiem lepiej, trzymam cały czas mocno kciuki za Wasz szybki powrót do zdrowia. Macicę lepiej jednak mieć, nawet jeśli nie planuje się więcej dzieci, więc dobrze, że jednak uratowali...

Mamo piątki, super wiadomość :)

Ja na razie małą tylko weranduję, pogoda jest beznadziejna. Dziś sama z dwójką, wykąpałam sama małą i śpi, a M. szaleje.

reklama
Dziewczyny, powiedzcie czy dobrze myślę mi bo zwariuję. Po wczorajszej wizycie ciągle plamie na brązowo. Nie wiem teraz czy przez to że mnie podraznila nie zaczął mi odchodzić czop sluzowy. Wzięłam w palce wydzieline i jest ona taka ciągnąca i gęsta. Taki dużo bardziej gęsty śluz niż na owulacje tylko że załatwiony na brązowo.

Jestem w 38 tygodniu ciąży[emoji4]
Czekamy na Ciebie syneczku[emoji173]

Karola jak najbardziej mogła naruszyć szyjke i zaczyna odchodzić czop.

Jestem w trakcie 39 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji480][emoji274][emoji254]

Karola jak najbardziej to może być czop. Ale to dobry objaw :) bo znaczy że szyjka pracuje :)

Joasia - to że Ty nie planujesz użytku z niej robić, to nie znaczy ze życie ma dla Ciebie inny scenariusz ;) Ja tez myślałam że na dwójce poprzestaniemy i że tzw "karierę" będę robić.. ;) Lepiej żeby "sprzet" był sprawny

Princeseczka kup w aptece **********. Mam też gdzieś w zeszycie zapisany koktajl jednej z położnych po którym u każdej z kobiet pojawia się rzeka mleka!
Wieczorkiem napiszę

Joasia Włos się na głowie jeży!!! A jak Ty się fizycznie czujesz?

Ivi jak ja zazdroszczę tych spacerów z maluchem! My dziś ze starszą ulepilysmy bałwana, rzucalysmy się śnieżkami, biegalysmy po śniegu a młodsza uparcie siedzi w brzuszku. Chyba taki mój los, ze jak slonica w ciąży chodzę.

Mama 4 a właściwie 5- cudowne wieści! Oby więcej takich!

Karola całkiem możliwe, ze to czop!! :)

40 tydzień ciąży [emoji173] Czekamy na drugą córeczkę :) TP 11-14.11.16

Laski dlaczego zamiast nazwy słodu jęczmiennego z apteki pojawiły mi się gwiazdki po dodaniu postu??

Martusia może to jakiejs nielegalne [emoji6] cenzura Cię dopadła?

A gdzie to tyle śniegu że bałwany można lepić? U mnie słońce od południa swieci.

Polazlam na zakupy i padlam na kanapę. Mąż miał to ogarnąć przed jutrzejszym dniem (wszystko będzie zamknięte przypominam) Ale zadzwonił że mają kryzys w pracy a dziś jest ostatni dzień przed urlopem i nie wiem o której uda mu się wrócić.

Jestem w trakcie 39 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji480][emoji274][emoji254]

Martussia... musiał się brzydko nazwać [emoji4]jak jakieś przekleństwo czy coś.

Ja fizycznie 100 razy lepiej niz wczoraj. Brzuch ciągnie i pęcherz boli, ale do przeżycia. Najważniejsze, że żyje i może jutro wyjde.

[emoji480]8.11[emoji64]Gabryś

reklama
Emalka produkt jak najbardziej legalny i polecany na wieeeelu stronach. A śniegu po kolana w Białymstoku :)

Joasia absolutnie brzydko się nie nazywa[emoji14]Wystraszyliscie nas bardzo z Gabrysiem, oby było już tylko lepiej!! Gabryś pewnie jeszcze pobedzie w szpitalu ??

Do góry