reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Joasia jakieś wieści nowe są?

U nas poznanie starszego rodzeństwa z Maciusiem to był istny szał :) oni się ścigają kto go pierwszy pocałuje, weźmie na ręce, towarzyszą przy każdej kąpieli itd.. Jak mały zapłacze, to pierwsi są przy wózku (maly w dzień śpi na parterze w wózku ;) ). Uwielbiają go a ja uwielbiam ich :D cudni są

reklama
Agulek gratulacje :) Niech maluszek zdrowo rośnie :) Jest przesłodki [emoji173][emoji173]

40 tydzień ciąży [emoji173] Czekamy na drugą córeczkę :) TP 11-14.11.16

Nika Ty rozrabiaro! ale w pelni Cie rozumiem... jednak inaczej jest jak cc zaplanowane i ma sie czas na oswojenie niz tak na szybko z marszu...
A co to za maseczka byla? mi dali te z tlenem i w niej tez sie dusilam... lepiej oddychalam bez niej mimo ze bardzo staralam sie oddychac z tlenem. jak powiedzialam ze lepiej mi sie oddycha bez maseczki to bez problemu zdjeli i trzymali gdzies kolo glowy

To koleżanka tez mowila mi ze dostała ataku paniki nastole ... dobrze ze sie nic jie stało

Agulek gratulacje !!

Cos miałam jeszcze pisać chyba do princeski ale nie pamietam teraz co ... no coz dobra pamiec ale krótka ...a wiem ! Ja mojego tez nie umiem odbijać - a przypomniało mi sie bo akurat mu sie odbiło ... a nie robiłam nic poza trzymaniem go na ręku !

A dziewczyny na ostatnich nogach ... pocieszę Was pierwszego syna miałam rodzic we wrześniu w połowie a oznaki juz miałam od sierpnia porodu ... i co urodziłam jako ostatnia 1 pazdzienfika .:)

zem3i09kkpneir9y.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Agulek witamy mamusię ;)
Netta. Asia rodziła w miejskim nie w Pf.
Odbijanie. Pytalam sie poloznej o kwestię odbijania bo mojej córci rzadko się odbija i polozna powiedziala ze nie za każdym razem musi się odbić. Po prostu dziecko dobrze je, nie lapie powietrza to i się nie odbija. Inaczej jedt przy mm.

13.10.2016 córcia

reklama
Netta na rycerskiej.

Agulek super! Gratulacje.

Ja się w końcu przespałam i mam siłę coś pisać.

Z Gabrysiem coraz lepiej. Ciągle jest utrzymywany w hipotermii (do jutra). Badają mu przepływy co jakiś czas i wychodzi wszystko dobrze. Inne narządy też wydolne. Ostatecznie będą robić rezonans, ale to chyba dopiero jak go ogrzeją. No i już jutro R. będzie mógł go kangurować i dadzą mu moje mleko (bo tam nie dają mm). Jeśli mnie nie wypuszczą to mu powiem niech tam siedzi jak najdłużej z nim.

Ja fizycznie trochę lepiej. Plecy mnie bolą okrutnie. Pewnie od znieczulenia. Nie wiadomo kiedy wyjde, bo też mnie mocno obserwują.

W ogóle z parametrów co się dowiedziałam to miał 3480g i 56cm. 3pkt. Po tych wszystkich zabiegach chyba będą znowu go punktować. Nie wiem o której się urodził.

Jestem w 40 tygodniu ciąży[emoji480]tp.8.11[emoji64]

Do góry