reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Joasia powodzenia:):) trzymam kciuki! Pamiętaj, zadaniowo!;)

My tez cycalismu... ale młody jednym sie najadł a drugi zaraz mi pęknie... auc ;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ivi- możesz odstąpić trochę mleczka bo u mnie na razie jest bardzo malutko i muszę dokarmiać;-) ;)

Keejti -u mnie z ciśnieniem było to samo- też odpływałam . Nie mogli tego opanować - chyba 5 razy podawali mi jakieś leki na podniesienie. Lepiej się poczułam dopiero jak Krzysia wyciągali. Anestezjolog mi mówiła że to nieprzyjemne ale dosyć częste powikłanie znieczulenia.

Synka jednak zabrali na noc bo podali nam na noc przeciwbólowo jakąś pochodną morfiny . Przyjechał godzinkę temu i śpi jak aniołek :happy:

Dzień Dobry

Kolaka mój brzuchowy też w nocy dał popis wiercenia się

Joasia kcikuasy && oby jak najszybciej poszło, czekamy :*

Ja się steruje tak strasznie a tylko mam przyjęcie na oddział patologii, mam nadzieję że mały nie będzie czekał aż do terminu i wyjdzie ciut wcześniej żebym tam tak długo nie musiała byc, na razie lecę się kąpać

Joasia powodzenia. Ale dużo wysiedzialas w domu [emoji5] super.
2godziny i będzie po wszystkim [emoji6] wiedziałam że będziesz zaraz po Kejti [emoji5]

Jestem w trakcie 39 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji480][emoji274][emoji254]

Np to czekamy :)))

zem3i09kkpneir9y.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

reklama
Joasia trzymam kciuki! Mam nadzieje, ze bol do zniesienia :* Swoja droga ladnie sie wstrzelilas w termin :)

U mnie znowu noc nieprzespania i juz tak pewnie zostanie do rozwiazania :(

Do góry