reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Ja w tym tygodniu też planuje fastfoody [emoji6] dziś była pizza, jutro chinczyka mam w planach, i jakiś obiad na mieście w niedzielę przed szpitalem. Chociaż nie wiem czy dotrwam. Od wczoraj jakoś dziwnie się czuję. Może to tylko nerwy. Mam wrażenie że zaraz się zacznie. Wczoraj były wieczorem jakieś skurcze dzis jeszcze nic. Ale czuję jakiś niepokój, przespalam dziś pół dnia. No nie wiem, czekam na rozwój wydarzeń.

Ivi ja biorę rok macierzyńskiego, potem zaległy urlop będzie ze dwa miesiące. Potem wracam do pracy. Na dzień dzisiejszy moje miejsce na mnie czeka. Chłopak który przyszedł za mnie się zupełnie nie sprawdza. [emoji12] dyrektor sam powiedział mi ostatnio że wie że nie mamy tutaj bliskiej rodziny która pomogła by z małą po powrocie do pracy więc liczy że potrzebuje więcej czasu niż rok zanim mała pójdzie do jakiegoś żłobka. Spoko gość sam ma 2 dzieci i 3w drodze na marzec [emoji5]

Jestem w trakcie 39 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji480][emoji274][emoji254]

karosznurek jak kupowałam ubranka dla bratanicy w HM i brałam rozmiar jej to na szerokość były akurat ale na długość to były przydługie rękawy lub nogawki w spodniach.

Ja po wizycie, na wątku wizytowym opisałam.

Ivi ty miałaś masaż szyjki powiedz czy plamilas na czerwono czy na brązowo?

Aaaa Kejti! Gratulacje!!! Iza gratuluję synowej. Czyli była decyzja o cc. Kasia czekamy na informacje. A teraz sobie odpoczywajcie.[emoji5] oficjalnie zostajesz skreslona z listy oczekujących na rozwiązanie [emoji12]

Jestem w trakcie 39 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji480][emoji274][emoji254]

reklama
Koalka - najpierw na brązowo jak czop odchodził (1 doba po masażu), a jak szyjka ruszyla do plamiłam na malinowo, chodzi o to że w śluzie była widoczna świeże pasemka krwi, ale nie była to żywa sama krew. Bo to istotna różnica :)

Ewa cudne wieści :) To jesteś kolejna zadowolona z porodu :D

Kejti - gratulacje!!!

Do góry