reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Ewa gratulacje! [emoji253][emoji480][emoji253]

To było tylko znieczulenie? A nie jakieś otumaniacze [emoji6] Twój opis jest niepoprawnie optymistyczny [emoji1] A jak nie to następne dzieci wszystkie będziemy rodzić w Hiszpanii [emoji5]

Jestem w trakcie 39 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji480][emoji274][emoji254]

reklama
Ewa super;) jaka śliczna kruszynka!

Będęmamo ja mam używkę z f&f grubiutka w rozmiarze 56, drugi cienszy po Basi polarowy. Kombinezon na 62 który kupiłam moze od lutego bedzie dobry;P u nas obecnie zimno zobaczymy jakie bedą temperatury.

Karosznurek ja mam body 56 i to malutkie jak dla mnie jest ale w praniu sie okaże jak na dziecku.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie , mowię wam byłam posrana bo pierwszy poród był koszmarem. A teraz po pierwsze przyszłam juz z miękka szyjka , po drugie skurcze brałam na spokoj . A zzo zajebiste :-) normalnie czułam ale nie bolało . To jest wynalazek XXI wieku:-) teraz jesteśmy juz z Julka . Ja juz po prysznicu , ogarnięta czekam aż mi syna przywiozą zeby siostrę poznał .

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Dziewczyny nie jest tak zle . Trzymam za was kciuki i jesli mi sie udało przeżyć to i wam bo ja mam niski poziom bólu i generalnie jestem histeryczka .

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ewa to tylko pozazdrościć porodu ! Bez parcia wow :)
Gratulacje :)))

Dla mnie hm ma zawyżona rozmiarówkę , szczególnie śpiochy i spodnie wlasnie z body rożnie bywa choc większość jest większa niz inne .

Ewa juz córka u Ciebie wow:)

zem3i09kkpneir9y.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

reklama
Do góry