reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

Milagros mi przy Basi ściągała położna w domu;) ale nie wspominam tego dobrze ;( teraz kumpela tez zewnętrzne miała ściągane a wewnętrzne rozpuszczalne.
Moja Basia spała w łóżeczku ;) ja nie chciałam jej przyzwyczajać do spania z nami ze to my ja bierzemy... w miarę sie udawało, a to ze przychodzi do nas do dzisiaj to juz inna para kaloszy;)

Obejrzeliśmy sousage party niezle trzeba mieć zjechana psyche lub nie wiem jaka fantazje by taka bajkę dla dorosłych nakręcić [emoji6][emoji1][emoji51]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Milia-nie jem smazonego. Po prostu nic smazonego. Jem ziamniaki, buraki, ryz, makaron, kasze, rosol, ryzanke. Do salatki jarzynowej ktora uwielbiam dodalam mniej majonezu (nie smakowala mi z jogurtem naturalnym)ale jem ja w niewielkich ilosciach np.do kanapek (chleb zastapilam gryzka a margaryne maslem extra)
Pije herbate i wode niegazowana. Duuuzo wody :-)

Mamo4 nie spie razem z Tobą [emoji5] &&&&

Jestem w trakcie 39 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji480][emoji274][emoji254]

Dziękuję za kciuki.
Jeszcze czekam na sali przedoperacyjnej Dziewczyny.
Prawie całą noc miałam skurcze co 5-6 min ale slabiutkie na 25 procent.

Jezu nawet jeszcze nie przyszli do mnie ... nerwy mnie zjedzą ...szkoda ze nie mam cc . Przynajmniej wiedziałabym ze na bank bedzie a tak z oxy nie wiadomo :-((((

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ewa kciuki żeby indukcja była skuteczna. By już dziś było po wszystkim [emoji5] &&&&

Jestem w trakcie 39 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji480][emoji274][emoji254]

reklama
Dzień dobry

Ewa kciuki zeby wszystko szybko i sprawnie poszło &&&

Mama czwórki czekamy :*

Ja dziś strasznie spać nie mogłam to chyba już ze stresu:/

Do góry