reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Obstawiam że wszystkie macie najczystsze podłogi w okolicy [emoji5] s jak sraczka.... też nieźle jeśli tylko ma pomóc [emoji6]

Jestem w trakcie 39 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji480][emoji274][emoji254]

reklama
Tak po krotce jeszcze raz Pierwszy dzień po cesarce istna masakra. Obkurczanie się macicy i te bóle nie do.opisania. Morfina i inne nie dawały rady...
Samo cięcie też z komplikacjami bo jakieś krwotoki wyszły. 3 razy odplywalam im także ciągle przeciwbólowe i na podniesienie
Malutki 3900/58 10 pkt w 39 tyg. Jest zdrowy. Mała zoltaczka także chyba bez naswietlan.
Je pierś od początku ale teraz mam problemy bo mocno podraznil i pojawiła się krew ze strupami... dokarmiam jak nie doje albo już tak mocno boli. Wczorajszy drugi dzień to był.ciężki bo ja wstawalam, on ciągle płakał także hardcorowo. Noc super . Zjadł ok 21:30 potem tyci koło 24:30 i spał do rana (5:30)
Dzisiaj waga 3660 także spadł . Ooo i tak to wszystko wygląda. Ja dzisiaj dopiero mogę zupkę zjeść . Pierworodny tęskni do mamy ciągle także mój mały dzielny chłopczyk nie taki hej jak się wydawało na początku
Imienia dalej nie ma

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Koalka za dobrze chyba tym naszym dzieciom[emoji2]

Karosznurek przykre to...

Emalka ja już nic nie robię bo tylko się namecze a efektów brak[emoji6]

Diabliczka to niewesola historia[emoji20] oby teraz do przodu.. dużo siły Ci życzę [emoji10]

Jestem w 41 tc[emoji2] córeczka[emoji7] TP 05.11

Aob ja nie wiem jak to mozliwe bo miałam uplawy ale nie takie lejace więc widocznie się saczylo i stąd nie wiedziałam bo np na porodowce przy badaniu jak chlaplo to wiedziałam że to to czyli widocznie nie wszystko odplynelo.
U nas niestety zoltaczka stoi w miejscu i bardziej realne robi się wyjście w pon :crazy:

diabliczka- to się biedna nacierpiałaś:-( :(
Przyznam, że Mam gęsią skórkĘ czytając Twoją historię. Dobrze, że malutki dał Ci dziś w nocy odpocząć .

Karo- mam nadzieję , że będzie coraz lepiej. Dobrze, że chociaż dasz już radę maleństwem się zajmować.

Ja chętnie ustapiĘ miejsca w kolejeczce także działajcie dziewczyny.
U fryzjera nie byłam , bo nie udało mi się wepchnąć więc będĘ straszyć w szpitalu:laugh2: ale za to kupiłam sobie piżamkę i tak liczĘ, że pozwolą mi ja zamiast koszuli założyć.
Dziewczyny po cc. Czy zmywałyście wszystkie lakier z paznokci? Niby do cc nie powinno się mieć żeby było widać jak paznokcie sinieją ale ja łyso się czuję bez lakieru. Tamtym razem miałam french , teraz chciałabym chociaż blady róż ale nie chcę też dostać opieprzu na dzień dobry;-) ;)

MartiniM kurde teraz zaczęłam się stresowac bo mi od wczoraj tak dużo uplawow leci i to mokrych... ale nie czuję tego... chciałam sprawdzić ph to zrobiłam jak dziewczyny kiedyś pisaly i wyszło 5, mocz to też nie jest... dobrze że wizyta w pon...
Szkoda że żółtaczka się utrzymuje ale lepiej jak potrzymają was tam aż całkiem nie będzie dobrze...

Jestem w 41 tc[emoji2] córeczka[emoji7] TP 05.11

reklama
Diabliczka bardzo ci współczuje. Wlasnie ja dlatego bardzo boje sie cesarki ze im odlecę i obudzę sie jak juz Mała bedzie gdzie indziej na sali. Moja mama miała jedna cesarkę i odpadła lekarza na stole i nie mogli jej dobudzić. Za żadne skarby nie chce cc chyba ze chodziłoby o zdrowie czy życie dziecka. Przepraszam ze nie pamietam ale czemu miałaś cc?

Aob nasze maluchy to lenie straszne ale moja to po tatusiu napewno ;-)

Karo współczuje ze jeszcze ci nerwy podnosi, teraz musisz wyluzować zeby KP poszło gładko a musisz martwić sie jeszcze jego dziecinnym zachowaniem. U mnie to chociaż klarowna sytuacja bo tatuś sie dawno zmył i ani widu ani słuchu, zreszta mi to na rękę niech sie wyszaleje a dziecko bedzie tylko na mnie a on niech spada na drzewo.

Mama4 ja specjalnie 2 tygodnie temu zrobiłam frencha na dłoniach bo u nas w szpitalu ganiają za pomalowane pazury. niestety myślałam ze szybciej urodze i zaraz znow muszę poprawić bo odrosły mi szpony. Może pomaluj bezbarwnym lakierem bo róż nawet delikatny mogą tez opieprzyć bo jednak płytki nie widać.

Do góry