reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

Noc tragedia. Zakupy i prasowanie chyba zrobiły swoje. Nie planowałam, ale pewnie z rana skoczę na ktg. Ciesze się, że już 4:00, bo w nocy jechać nie chciałam. Skurcze mam jakoś od 22 tak jak pisałam, ale takie, że dawałam radę spać. Teraz chyba już nie zasne, bo już jestem wyspana na tyle, że takie coś mi przeszkadza.

Jestem w 40 tygodniu ciąży[emoji480]tp.8.11[emoji64]

reklama
Joasia to zaciskam kciuki zeby wreszcie sie rozkrecilio! niech Twoj organizm rusza do boju!

Mlagros-z doswiadczenia Ci powiem ze potrzebujesz kilku dni na opanowanie karmienia. Ja postanowilam dzialac kiedy meza nie bylo bo wtedy nawet on mnie denerwowal. Musisz sie wyciszuc i podejsc do tego na luzie. Ja tez plakalam i dopiero jak odpuscilam to nauczylam sie przystawiania

Joasia to super ze wreszcie ruszyło:) idź pod prysznic i wymasuj brzucha dodatkowo, moze jeszcze bardziej pobudzisz i przyspieszy :)

My sie karmilismy, mlody tak cyca zeżarł ze teraz ma czkawkę ;) wiem ze dopóki nie przestanie czkac to nie zaśnie, wiec .. oby krótko mu to zajęło;):))

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Hej:happy2:
Od piątej nie śpię- stres mnie zaczyna zżerać.
Joasia pewnie albo odsypia albo rodzi.
Właśnie sobie uświadomiłam , że przy dobrych wiatrach pojutrze my też będziemy się już karmić:happy2:
Dzisiaj ostatnie zakupy i może fryzjera uda się dziś zaliczyć.
Miłego dnia mamusie.

Mamo-czworki strzał w dziesiątkę... odsypiałam.
Zjem coś i na ktg sie przejde.
Częstotliwość i intensywność trochę spadła, ale i tak co jakiś czas brzuch się mocno spina i w ogóle jest jakiś dziwny. Nie wiem czy delikatnie nie opadł.

Jestem w 40 tygodniu ciąży[emoji480]tp.8.11[emoji64]

Joasia powodzenia za szybki rozwój akcji [emoji2]

Milagros dziewczyny dobrze piszą.. daj sobie czas i na pewno dasz radę[emoji10] i nawet jak będziesz dalej karmić w katurkach to i tak sukces że w ogóle będziesz kp[emoji6]

Karosznurek współczuję zapalenia[emoji20] a tatuś - szkoda gadać ehhh...

Mama czwórki gdybym mogła to i ja poszłabym Do fryzjera [emoji6] także korzystaj[emoji2]

Ivi to synek głodny był jak tak łapczywie jadł[emoji2] dobre rzeczy mama wcina widocznie [emoji2]

Ja wczoraj wieczorem chwilę pokrecilam dupskiem na piłce i efekt był taki że jak się polozylam młoda tak szalała i cisnela na szyjkę że zginalo mnie w pol ale to tyle[emoji20] teraz dopóki nie urodze będę wylewać tu swoje żale az będziecie miały mnie dość i zaczniecie modlić się żeby mnie coś wzięło haha[emoji23][emoji23]

Jestem w 41 tc[emoji2] córeczka[emoji7] TP 05.11

Ostatnia edycja:
Aob młoda chciała po prostu jeszcze się pokolysac na piłce. [emoji6]

Asia powodzenia jeśli już jesteś gotowa na rozwój akcji i nie boisz się jak ostatnio [emoji6] mama 4 na pewno chętnie wpusci Cię w kolejkę przed poniedzialkiem [emoji5]

Jestem w trakcie 38 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji480][emoji166][emoji258]

Milagros ja mam 5 syna i w nocy karmie odciagnietym pokarmem z butli :( nie wiem ile dam rade go karmić w ten sposób ale póki się da karmie ... Mój Antos w nocy przy cycu bardzo się denerwuje płacze , krztusi się bo za szybko mu leci i ze względu na to ze sinieje zdecydowałam ze bedzie dostawał mleczko z cyca przez butelkę , on zadowolony i mama zadowolona bo więcej w nocy śpi ;) w dziec tylko cycujemy zero butelki :) Co do krwiaka skontrolowala bym to u giną , tez się wybieram na kontrolę wcześniejsza we wtorek , wczoraj wyleciał mi skrzep krwi dosyć spory i tez to normalne nie jest po 2 tygodniach od porodu..

Co do pampersów ja zużywlam 3 paczki małych pampersy 1 ... jedne 1 dady dużo mniejsze od pampersow i pozostało mi jeszcze dwie duże paczki 1 pampersa które zaczęłam juz używać , pampersy używam premium i one większe są tak ze mam nadzieje ze uda mi się je wykorzystać wszystkie ...

reklama
Milagros ja z kp tez mam pod górkę maly strasznie mi dopada do cyca. Mam pocharatane i próbuje w nakładach dokarmiam bo mm bo jakoś wtedy robi się spokojniejszy. Cyce wydają się spore i jdrne ale ulewy w nich nie widać.
Synek od wczoraj w solarium...ciekaw może jutro nas wypuszcza.

Do góry