reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Mama czwórki mam to samo ;) choć strasznie się boję to już się nie mogę doczekać jak mały wyjdzie i go przytulę. Wczoraj też byliśmy u szwagierki mojego ale już dobrze to zniosłam i nawet ponosiłam małą przez co jeszcze bardziej nie mogę się doczekać

Iza jaki kochaniutki nic tylko tulić i całować :* to jak Wy już po rejestracji to co Wam było potrzebne?

Aob dzień dobrze się nie zaczął ale właśnie dotarł wózek więc humor od razu lepszy :)

reklama
Hej hej jestem po krotkiej nieobecnosci ale szczerze przyznam ze czytalam te kilka stron po lebkach
Wrocilismy dzisiaj ale w pierwszej kolejnosci spac.

Jutro mam wizyte i nie moge usiedziec w miejscu z nerwow bo nie wiem co lekarz zadecyduje dalej

U mnie nic nie rusza choc wczoraj caly dzien na nogach-prawie 40osob bylo na obiedzie. Zaraz chce jeszcze zmyc podloge i meza wykorzystac choc cos niechetny. Moze szyjka choc o milimetr sie skroci:d

W sprawie szczepien my Julka szczepilismy 5w1 i engerix teraz tez juz mam dla malej recepte ale cos coraz czesciej czytam ze 5w1 wycofują,prawda to?

Jestem w 38. tygodniu ciąży <3

Priinceseczka tylko jak będziesz kupować spirytus to rektyfikowany, bo salicylowy może uczulić.

Iza super maluszek [emoji8]

Jestem w 40 tygodniu ciąży[emoji480]tp.8.11[emoji64]

W ogole
Teraz rejestracja expresowo maz był mega zadowolony bo pojechał w zeszła środę i za jedna wizyta dostał wszystko akt urodzenia pesel i zameldowanie gdzie 2 lata wczesniej musieliśmy latać po rożnych urzędach , a teraz raz dwa i gotowe .

zem3i09kkpneir9y.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Byłam w galerii... kolejny odcinek z serii, "chciałabym a boje się", bo już jakiś skurczyk, a mnie strach oblatuje.

Jestem w 40 tygodniu ciąży[emoji480]tp.8.11[emoji64]

dziewczyny odblokować mi się tu proszę :D bez nerwów! Przecież.. dzidzia i tak wyjdzie, czy będizecie się denerwować i zamykać, czy nie ;) to już lepiej dać się ponieść i niech się dzieje co chce zamiast utrudniać naturze...

U nas kolejny udany wieczór. Dzieciaki towarzyszyły mi przy kąpieli młodego, potem poszly zjeść kolacje jak ja małego usypiałam, potem ogarnęłam ich (2xprysznic 1xmycie w wannie), ubieranie, bajeczka na dobranoc i spanie ;) W międzyczasie młody obudził się na 'docycanie' więc poleżeliśmy sobie trochę już w spokoju i teraz wszyscy śpia a ja .. zdycham ze zmęczenia :D anemia+krwotok to niezbyt dobrze połączenie i okropnie słaba jestem, kręci mi się w głowie jak za dużo działam itd.. Ale mam nadzieje że parę dni i będzie super ;)

reklama
Milka jaki problem ?:) mała cudna :) i szczęśliwa btw z dwójka łatwiej :)

Ivi czemu nie odpoczywasz ? Gdzie maz ?

Apropo tego ze tatusiowe juz w szpitalu pomagają - super to na przyszłość wróży - ja nie rozumiem facetów którzy jie chcą dotknąć dziecka w szpitalu ...

zem3i09kkpneir9y.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Do góry