reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Iza - leki albo alkohol? Czy normalne jedzenie?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

To nakarm i po prostu obserwuj bo równie dobrze moze nic nie być po nim:) leki są chyba z 12h, samo jedzonko nie wiem ile ale pewniebmiedzy 6-12 h właśnie.. a co zjadłaś ?:)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

zupy chrzanowej , zjadlam polowe takiego pojemnika co na wynos daja i zastanawialam sie dalej z czego ona zrobiona bo taki nie wyrazny smak byl..

Dokładnie jak piszą dziewczyny trzeba jeść wszystko i obserwować dziecko jakie ma reakcje, dla przykładu na porodówce jeszcze zjadłam pomidora i wyskoczyły mu 3 kropki czerwone na twarzy , potem po kilku dniach zjadłam w domu znow i nic sie nie działo , mowi sie ze trzeba szczególnie uważać ze smażonym i cytrusami i mocno wzdeciowymi warzywami. No to mój maz zamiast Kubusia jakiegos bez cytusow kupił mi multiwitamine i piłam jak najęta dopiero potem zorientowałam sie ze tam cytrusy , potem zawinelam mandarynke z syna starszaka , dzis zjadłam łyżkę czerwonej kapuchy do obiadu ... a dziec ma przeciez dopiero 12 dni:) jeszcze sie czaje na colę ... a i najchętniej znow jadalnym tabliczkę czekolady dziennie ...

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

EmKa-super podejscie do kp! musze wziac z Ciebie przyklad bo ja spanikowana najchetniej ryz bym jadla caly czas! na cole tez mam smaka ale boje sie :p i na czekolade :-D

Mamusie, powiedzcie do kiedy trzeba uwazac na uszka malenstwa podczas kapieli?

Dziewczyny co wy myślicie.. mój mały był raz werandowany 5 min , wczoraj 10, a dzisiaj P chce jechać na obiad :o boje się zabierać jeszcze bobusia do miejsc gdzie przewija się tyle ludziskow .. jutro kończy 2 tyg ..

[emoji175][emoji7]synek już jest z nami [emoji7][emoji175]

reklama
Ja też będę próbować wszystkiego ale stopniowo i małymi kroczkami. Przez lata wpajano mi, że ma trzymać dietę podczas KP . Różnie u mnie z tym bywało, najczęściej dieta kończyła się po miesiącu-dwóch. Teraz będę próbowała wszystkiego od początku.

Iza - darowałabym sobie ten obiad, tym bardziej jeśli to ma być gdzieś w miejscu publicznym. Lepiej weź jutro malucha na krótki spacerek , a dzisiaj zamówcie. Chyba, że to u rodziny, a nie restauracji- to co innego. w restauracji cholera wie, kto co tam może zwlec.

Do góry