reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Dzięki dziewczyny za wsparcie. Gorączka zeszła do 36.8 ale poty odchodzą ode mnie ze ubranie można wyciskać. Dzisiaj czuje sie już o niebo lepiej gardło odpuszcza i katar zrobił sie bardziej zbity bo wczoraj to leciało mi ciurkiem z nosa. Od rana cała pościel wyhodowałam w 90stopniach żeby wywalić ta zarazę a ze pogoda piękny to wszystko na dwór ma sznureczek.
Kejti tez wydaje mi sie ze te ataki to może po części ze zmęczenia, atakuje cię wtedy kiedy sie za dużo narobisz...

reklama
Kejtii kochana wyluzuj troche z ta robota. Nie ma weekendu zebys sobie porzadnie odpoczela a coaza sama w sobie to tez spore obciazenie dla organizmu. Moze rzeczywiscie jest tak jak dziewczyny pisza i organizm poprzez ataki sygnalizuje ze to za duzo.
Co do podkladow to ja glupia jestem w tym temacie i nie mam pojecia czy w szpitalu sa czy nie :-( mam jeden spakowany i tak sie zastanawiam czy to nie za malo. Moze nie bede kupowac na zas tylko ewentualnie maz mi kupi jak sie okaze ze w szpitalu tego nie "daja". Na sama mysl lezenia w brudnym lozku cos mi sie robi i jednak wolalabym je miec.
Pakujac torbe koszule do porodu-te najbrzydsza ulozylam na samym wierzchniu zeby pozniej nie przewracac wszystkiego i nie szukac

Priinceseczko, widzę, że u niektórych dziewczyn w szpitalach dają, u mnie niestety nie. A nie kupowałaś takich jednorazowych podkładów do przewijania malucha? To takie same są :) Na gemini zamówiłam podkłady Panda, bo taniej wychodzą, a w sklepach u siebie nie widuję, a tak to w Rossmanie kupuję babydream - zapas robię, jak jest promocja :) Też mam tą najbrzydszą koszulę na wierzchu :D

Cześć dziewczyny ;-)
U nas ze snem odwrotnie, jak wy wstajecie to my dopiero się kładziemy ;)

Princeseczka, Milia ja też ta brzydka kosztuje chce do porodu hehehe bo planuje ja później wyrzucić.
Podkładów mam 10, bo chciałam jeszcze dla małej na początek i zobaczę czy będę używać.
Majtki mam 5szt, ale mam jednorazowe.

Kejti przez łeb powinnaś dostać, miałaś się oszczędzać a Ty jak uparty osioł w drugą stronę :-[

Koalka Dobrze,że dziś już jest lepiej :)

Linka podziwiam że jeszcze myślisz o zorganizowaniu czegoś dzieciakom, chociaż w takiej sytuacji dla bezpieczeństwa mieszkania lepiej niech energię pozyskują na zewnątrz :D
Daj znać co pediatra powie apropo Misia :*

Kejti popieram Milagros. Przez łeb [emoji52] po co Ci tyle tych planów? Ciągle coś robisz. Mąż Ci tak pozwala widząc że ataki się powtarzają? Marsz do neurologa. Niech coś wymyśla. Z tego co piszesz nie brzmi to dobrze. A tu jeszcze taki upał.

Jestem w trakcie 31 tygodnia.
Z Polą spotkamy się ok 18 listopada [emoji175][emoji175][emoji175]

Aob [emoji6][emoji6][emoji6]
Karosznurq nic się nie da zrobić [emoji4] Mój pierworodny w brzuchu ciągle miał, obecny bąbelek też miewa ,chociaż zdecydowanie mniej
Koalka można amolem. Nie popadajmy w skrajność
Super że już lepiej
Firana o kurczę :/ nawadniaj organizm i odpoczywaj
Emalka to jednak Was przebije bo mój Sz dzisiaj nie spał od 2 do 5 a my razem z Nim [emoji54][emoji54][emoji54]
Kliska u mnie upał. Czekam aż słoneczko najdzie na basen i fru do zabawy z małym
Princeseczko ja miałam 2 op czyli 4 szt i potem w domu też chodzilam bo mi nie uwieraly na ranę po cc. Podkład miałam ale też dawali w szpitalu. Potem też często kladlam bejbika na nim i przewijalam w bardzo kryzysowych sytuacjach [emoji23][emoji23][emoji23]. Stanik wrzuć. ..jeść nie prosi. Ja brałam jeszcze laktator,smoczek i bepanthem na bolace ... [emoji6]
Keejti narobiłaś się kochana [emoji53]
Linka dobrze Cię czytać bo coś mało piszesz...chyba
Mała witaj i odzywaj się częściej
Nalcia Oooo to fajnie taka paczuszka, zawsze mniej do kupna [emoji6]
Milia piękne spanie [emoji6]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Diabliczka dużo mniej pisze choć staram się być na bieżąco ;) myślałam że jak dzieci w szkole w przedszkolu będą , będę mieć więcej czasu a tu na odwrót hihi do tego a to odświeżanie pokoju maluszków teraz tyle co po remoncie stołowego a już myślę o kuchni łącznie z meblami na wymiar bo nic mi się nie mieści i jeszcze zamiast płytek na podłodze wymyśliłam sobie posadzkę żywiczna a u nas w mieście nikt tego nie kładzie :(

Hej mamuski[emoji4]

Linka, tak to zawsze jest ze jak człowiek ma możliwość odpocząć to zawsze znajdzie się coś ciekawszego i pozyteczniejszego do zrobienia. Tym sposobem czasu brak.

Kejtii, popieram dziewczyny. Zamiast oszczędzać się to ty szalejesz. Marsz do lekarza skoro ataki się powtarzają.

Princeseczka, ja ostatnio weszłam na stronę szpitala w którym chce rodzić i tam była lista rzeczy potrzebnych. Wychodzi na to ze praktycznie nie musiałabym nic dla dziecka przynosić tylko dla siebie. Nawet podkłady dają, ale można miec ze dwa ze sobą. Ja mimo wszystko wole sobie wziąć więcej. Nigdy nic nie wiadomo.

Ech, jaka ja jestem zła. Praktycznie cała ciaze męczą mnie infekcje. Co wizytę dostaje jakieś globulki ale to pomaga tylko na chwilę. Dziś też zauważyłam uplawy serowate. Dobrze ze w środę mam wizytę. Boje się tylko żeby to nie wpłynęło jakoś negatywnie na szyjke[emoji52]

Hej hej :)
Karola infekcje w ciąży są bardzo niebezpieczne, lecz to koniecznie
Aj Linka :) zamiast odpocząć to wymyslasz[emoji14]taka sama jak Kejti patrzę :)
Milagros ,Emalka :D to" przez łeb" to ja mogę przekazać od każdej z was.. po razie, dosłownie przekazac :D
A ja tyle razy już byłam w szpitalu i nadal nie wiem co brać co nie..one mówiły ale jakoś jednym uchem wpadallo 2gim wypadalo..
Koalka zdrówka :)
Ja żebym nie spała calymi dniami to chyba bym oszalała..zresztą i tak czuję sie jak w psychiatryku już. ..ja i cztery ściany .. trzeci miesiąc :o
A ja byłam ze swoim starym na pierwszych zakupach dla małego ale komedia była :D rzucał do koszyka kubki niekapki bo.." takie fajne kolorowe z rączkami " ja mówię zobacz na jaki to wiek..on tak patrzy na mnie ..no co? a nie przyda się..? :D
Pampki wrzucił takie pakowane po 88 szt..ja mówię wes mniejsza paczkę bo jak będą uczulać czy coś to co z tym zrobić później ..a on ..mój syn nie będzie na nic uczulony ..bierz . I tak że wszystkim :D no komedia :)

jestem w 31 tyg, będzie syn :) , Tp 11.11

reklama
Oj dziewczyny szalejecie , tyle roboty. Ja ciagle w trybie pracy ale juz mam troszkę w domu przygotowane. Współczuje zaziebionym. Ja czuje sie dobrze chociaz jak zwykle cos... Ugryzłam oliwkę z pestka :-((( ząb jakby podrażniony , jak gryzę boli jak nie to nie. Działo jakby podpuchnięte. Myślicie ze jest szansa ze sam sie jakoś ułoży? Tutaj dentyści to nie daj sie a juz bez zdjęcia nic nie umieją.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry