reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Dziewczyny ratujcie
Koleżanka u mnie na chwile chora była i normalnie w pare godzin zaczęło mnie bolec gardło i katar oraz załzawione oczyska! Pierwszy raz coś mnie złapało w ciąży czy mogę coś na gardło z tabletek do ssania i jakiś fervex czy coś rozgrzewające ? Wypiłam mleko z czosnkiem zmielonym i miodem ale to za mało ...

Ja to tylko wieczorem obejrzę czasami telenowele :) a tak to bajki jak już [emoji6]
Koalka spokojnie to Cię rozgrzeje na pewno . Jak będzie gorzej to możesz kupić syrop,tabl do ssania dla kobiet w ciąży. A swoją drogą to koleżanka nieodpowiedzialna trochę. ..wybacz
Skrzatq ja uwielbiam gołąbki mmm . Moja mama gotuję w garnczku a teściowa piecze w piekarniku. Mamy jednak biją na wszystko [emoji6]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Koalka tak ja diabliczka mówi, na mnie ta seria dla kobiet działa. ;)

Ja ogólnie często trafialam i przed ciąża na wątki ciążowe ale bardzo lubię ten temat ;)

Hej[emoji4]

Ja dzisiaj w kiepskim nastroju. Poza meczacymi mnie upalami, zmartwila mnie moja waga. W 30 tc jestem już 12 kg +. Najgorsze ze ja staram się jeść normalnie, unikam słodyczy A waga rośnie nieublaganie.

Dziękuje dziewczyny, na aptekę niestety już za późno i jutro bede sie leczyć, jestem zła na ta dziewczynę bo przyszła z chorym gardłem niby nic ale zaraziłam sie momentalnie. Jutro mam wizytę u giną usg 3 trymestru a tu przyjdę zakatarzona z oczami jak królik. Mało tego ze sikam w nocy co chwile, plecy bolą to jeszcze kłopot z zaśnięciem przez katar brr:wściekła/y:

Koalka jedyne bezpieczne "chemiczne" leki to 100% paracetamol, a tak to zostaje niestety natura.

A tak w ogóle co za nieodpowieszialna koleżanka. Ja jestem zdolna do tego, że jakbym w drzwiach zobaczyła, że ktoś jest chory to nie wpuszcze. Ostatnio kuzyn męża chciał wpaść, a słyszałam dzień wcześniej, że był strasznie chory to mu od razu napisałam, niech sobie nawet nie marzy, że go wpuszczę. Z resztą już raz go wywaliłam z podobnego powodu - powiedział, że czuje ze chyba coś go bierze... ani się obejrzał, a już mu robiłam papa [emoji12]

Jestem w 32 tygodniu ciąży

Koalka A inhalacje?

Karola nie denerwuj się. U mnie też tyle. A ostatnio wręcz bym powiedziała że głodówka bo od wszystkie mdłości i zgaga. Widocznie tak nasze organizmy reagują i potrzebują magazynowac

Joasia ja też tak wywalam i panicznie boję się jak ktoś ma opryszczke. Ogólnie jestem niegoscinna :D

Chciałam złożyć zamówienie w gemini ale padł nam laptop, coś się spalilo :(

reklama
Do góry