reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Miagros - ja w pierwszej ciąży pierwsze podejrzenia że to ruchy miałam ok 18 tc dopiero, spokojnie jest czas :) maluszek jest tyci jeszcze, ja podejrzewam że te puknięcia jak się mocno rozbudza i z calej swojej malutkiej siły uderzy w ściankę macicy.. ale że malutki to rzadko udaje mu się na tyle rozpędzić bym coś poczula ;) ma czas, niech rośnie :) Jeszcze każda z nas będzie się śmiała z kosmity w brzuchu, jak brzusio będzie falował w każdą stronę a pod skórą będzie widać zarys ręki czy uda :D Nie mowiąc o wypinanej głowie .. Sylcia zwykle próbowała wyjść przez pępek :D aż oddychać wtedy nie mogłam :D

reklama
Ivi no mój to Ci zazdrości i ja też, bo jeszcze to utrzymać to jest coś! Pewnie dużo pracy no i wydatków Cie to kosztowało.. Ale opłaca się! Cudo pewnie tam masz.

Lilith - no ja spełniłam swoje małe marzenie z tym akwa ;) i fakt, kasy poszło dużo.. dziś znów okrągły rachunek w sklepie :( ale 6 bocji, 3 duże skalary i 6 małych.. no to musi kosztować.. Jeszcze ślimaki helmlety chcę kupić i ampularie. No i nawozy do roślin muszę ogarnąć bo liście zaczynają blednąć. Ale frajda jest :) Gorzej, że w 80l syna najmłodsza chciała zrobić dobrze rybkom.. i wsypała całe pudełko pokarmu.. Od trzech dni walczę z zasyfioną wodą.. 3 ryby juz nie przeżyły - podmiany codziennie, codziennie mycie filtra.. nie chcę restartu robić a obawiam się że jednak będize to konieczne :/

No i żeby tego było mało to jeszcze z psem mamy problem, okazało się że w pysku ( na faflach dokładniej, bo to spaniel) ma bakterie która powoduje że Ruda okrutnie śmierdzi.. więc teraz 2xdziennie pryskanie specjalnym sprayem i min. raz w tygodniu kąpiel w szamponie przeciwbakteryjnym.. "Nie miała baba kłopotu, kupiła sobie... ". No ale trudno, ma się zwierzęta to ma się obowiazki ;)

Aaaaa mislam dwa, złote angielskie spaniele. Jeden dziadyga ze hoho a druga laleczka mamusi, na wystawy jeździła. Jeju baardzo Lubie choć zawsze z takich to seter mi się marzył czarny podpalany..
Zdrowka dla psiaka!
Powiem Ci, że ja połowy ryb nie czaje.. Tu mam inne nazwy i ciężko mi się połapać. Kuecys zrobilam spis odpowiedników jak Czytalam o prawidłowym łączeniu ale gdzieś zasialam. Lustrzanka cuda zdjęcia zrobisz, cheal się koniecznie.
Jak się mała teraz z tym czuje? Bo bidna nie wiedziała, że syf z tego taki wyjdzie i ile roboty i przykrości dla starszaka.. Ale z rybami tak bywa..jeden błąd i można wszystko stracić..

Witam dziewczyny
ivi rada o pieska kochana ja latał po weterynarzach ostatnio badali mu właśnie bo coś jakby ropa w faldach śmierdzące , macie dawali , qkoncu jeden kazał kupić w aptece tribiotyk rano posmarowalam a wieczorem juz poprawę było widać :) on już miał bardzo rozwinięte bo nawet sierść tam mu wypadła .. warto spróbować bo to grosze kosztuje

Dzień dobry
ale tu dziś pustki straszne, później poszłam spać a wcześniej wstałam ;)

Ivi współczuje, że piesiu chory :(

Hej dziewczyny, siedzę i czekam po wypiciu glukozy. Ah... ochyda cala buzia mi się zakleila... A żeby było dobrze to zwymiotowalam przed wyjściem :-)

Witam.. ja juz jestem z opaska na rece i czekam na lekarza :-) tyle papierow ze szok...

Ivi gratuluje ruchow :-D ja wczoraj mialam film ze poczulam ale pozniej stwierdzilam ze chyba ciut za wysoko...

Katerineczka oby to nie byly wody.. daj znac jak kupisz te papierki..

Lilith ladniutki ten wozek :-) a i moze Dex przekona sie znow do spacerow w wozku ;-)

Wiecej kochane nie pamietam :p

Aa i troche mam zaleglosci z lista -wybaczcie :-* wszystko przez to ze z tel nagle nie moge edytowac... wroce do siebie to powpisuje co trzeba :-)

reklama
Do góry